Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozások a ballagás napján Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. május 05.
ImageAz összes végzős diák részvételével a Városház téren zajló városi ballagás, valamint a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium Szent István téren megtartásra kerülő ballagása miatt az autósoknak több fehérvári úton forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk, mellyel kapcsolatban megértésüket és türelmüket kérjük!
Tovább...
 
Véget ért a tűzgyújtási tilalom Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 23.
ImageAz erdőterületeket érintő tűzesetek kialakulását és terjedését befolyásoló környezeti tényezők megváltozása miatt a Földművelésügyi Minisztérium azonnali hatállyal feloldotta az ország teljes területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területekre március 3-án kiadott általános tűzgyújtási tilalmat.
Tovább...
 
Ma permeteznek a Börgönd-Sárbogárd vasúti vonalszakaszon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 19.
ImageA MÁV Zrt. vegyszeres gyomirtást végez április 19-én, szerdán a Börgönd-Sárbogárd vonalszakaszon, illetve az érintett állomások területén. A méhészek és a lakosság kiemelt figyelmét kérik!
Tovább...
 
Feldúlták az adományszekrényt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 10.
ImageNesze neked, jó szándék! Nagyjából ezt gondolhatják Velencén Fekete Zsuzsanna és kollégái, akik nagy örömmel segítenek évek óta a helyi és környékbeli rászorulókon, főleg családokon, gyerekeken.
Tovább...
 
Gyanús nylonzacskó Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 05.
ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányságra került előállításra a napokban az a 17 éves fehérvári fiú, akit a közterület-felügyelők a Benyák Bernát utcában fogtak el, miután gyanúsan viselkedett, és - meglátva az egyenruhásokat - a birtokában lévő nővényi származékkal teli zacskót eldobta.
Tovább...
 
Elindult a viharjelzés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 03.
ImageHazánk nagy tavainál, a Balatonnál, a Tisza-, a Fertő- és természetesen a Velencei-tónál április 1-től nyári üzemmódban működnek a viharjelzők.
Tovább...
 
Keddtől ázhatunk, aztán fázhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 03.
ImageHétfőn még marad a kellemes, kora nyárias idő, a sok napsütés mellett azonban délután az északi megyékben néhol már megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és egy-egy zápor is kialakulhat. Délen és nyugaton megélénkülhet az északkeleti, keleti szél.
Tovább...
 
Meghalt a Happy Gang Mohaman-je Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. március 06.
ImageSzomorú hírt közölt vasárnap este az MTI: mindössze 45 éves korában elhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes egyik alapító tagja.
Tovább...
 
Mától tűzgyújtási tilalom van! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 06.
ImageAz erősödő nappali felmelegedés és a szeles, csapadékmentes időjárás következtében jelentősen megnőtt a szabadtéri tűzesetek száma Magyarországon, s mivel az aljnövényzet, és az erdei avar egyre nagyobb területen szárad ki, tovább nő a veszélyhelyzet.
Tovább...
 
In memoriam Dr. Hoffer György Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. március 01.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata fájdalommal búcsúzik Dr. Hoffer György belgyógyász főorvostól. A kiváló szakember 82 évet élt.
Tovább...
 
Emelkedik a szabadtéri tüzek száma Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2017. február 28.
ImageAz elmúlt napok tavaszias időjárása miatt megemelkedett a szabadtéri tüzek száma. A veszélyt a száraz aljnövényzet és az avar jelenti, ami csapadékmentes időjárás esetén nagyon könnyen meggyulladhat. Sok helyen már a tavaszi kerti munkáknak is nekiláttak, elégetik a kerti zöldhulladékot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 1449