Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kedden áramszünet lesz a Felsőváros egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 26.
Szeptember 26-én, kedden az E.ON tájékoztatása szerint áramszünetre kell számítani a Felsőváros egyes utcáiban. Az E.ON az érintettek megértését kéri!
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend - valamint a szombati Lecsófesztivál miatt útlezárás, buszterelés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 21.
2023. szeptember 22-én, pénteken 7.00 órától előreláthatólag szeptember 28-án 17.00 óráig lezárásra kerül a Móri úti – Havranek József utca csomópont Havranek utcai behajtó ága. A Móri út felújításához kapcsolódó korlátozás a Havranek József utcáról Móri útra történő kihajtást nem érinti. A szeptember 23-án, szombaton zajló Fehérvári Lecsófőző Vigassághoz kapcsolódóan is több lezárásra és forgalomterelésre kell számítani. Ezek az alábbiakban olvashatóak.
Tovább...
 
Csütörtökön ismét áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. szeptember 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint ehét csütörtökön áramszünet lesz a Berényi úton, az Olaj utcában és a Móri út 154. szám alatt. Az érintett területen a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások és buszterelések szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 16.
Szeptember 16-án, szombaton reggel 06.30 és este 20 óra között a „Menő Jövő – elektromos járművek találkozója” rendezvény miatt lezárásra kerül a Várkörút a Kígyó utca és a Petőfi utca között, valamint a Rákóczi utca a Várkörút és a József Attila utca között. A József Attila utca – Rákóczi utcai körforgalom használható marad. A Watthay és a Lakatos utcákba célforgalom esetén be lehet hajtani. Ma, pénteken 20 órától a Panorama Offices előtti parkolót is lezárják.
Tovább...
 
Forgalmirend-változások a Móri út felújításához és egy Budai úti hibaelhárításhoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 16.
Újabb üteméhez érkezik a Móri út felújítása, a Budai út egy szakaszán pedig egy csőtörés utáni hibaelhárítás kezdődik. Az ezek miatt bevezetésre kerülő közlekedési változások az alábbiakban olvashatóak.
Tovább...
 
Épületfelújítás miatt lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnáziumnál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 11.
Épületfelújítás miatt szeptember 11-től, hétfőtől lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium főbejáratánál. Az épületet a Malom csatorna irányából lehet majd megkerülni, de az SZKKK bejárata megközelíthető marad. A közlekedőket a helyszínen kihelyezett táblákon tájékoztatják.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás az Irányi Dániel utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 06.
A Móri út felújításának második üteméhez kapcsolódó, a Szent Vendel utcában 2023. szeptember 6-án, szerdán bevezetendő útzárral egyidejűleg az Irányi Dániel utcát érintő korlátozások feloldásra kerülnek. Az Irányi Dániel utcában kétirányú forgalmi rend kerül bevezetésre. Az utcában bevezetendő forgalmirend-változással megváltozik a parkolási rend is, a páratlan oldalon megállási tilalom lép életbe.
Tovább...
 
Szeptember 5-én ismét megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 04.
Székesfehérvár külső védelmi tervének részleges gyakorlására kerül sor szeptember 5-én, kedden délelőtt. A program során a városban telepített lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekben tűzriadó-gyakorlatot hajtanak végre.
Tovább...
 
Egyirányúsítják a Galántai utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 04.
Egyirányúsítják Székesfehérváron a Galántai utcát, hogy rendezni tudják az ott kialakult parkolási helyzetet. A burkolati jelek felfestésével kedden elkezdik kijelölni a parkolóhelyeket.
Tovább...
 
Hétfőn, kedden és szerdán is áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 03.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz szeptember 4-én, 5-én és 6-án is többek között Öreghegyen, Sóstón és a Pilinszky János téren is. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a Móri út II. ütem felújítási munkái miatt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 03.
2023. szeptember 4-én, hétfőtől a gépjárműforgalmat érintő korlátozások bevezetésével folytatódnak a Móri út II. ütem felújítási munkái. Az érintett szakaszon megújul a víz- és szennyvízvezeték, valamint körforgalmat építenek ki a Móri út – Szent Vendel utca csomópontban. A korlátozások a Móri út 66. számig tartanak, de a munkálatok kiterjednek a Szent Vendel utcára, valamint a Szent Vendel közre is, ezért az építési terület tágabb környezetében is forgalmirend-változásokra kell számítani. A kivitelezés időtartama alatt az aktuális új információkról közleményben mindig tájékoztatást fogunk adni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 2094