Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Péntektől lezárják a Szárcsa utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 12.
ImagePénteken reggel 8 órától lezárják a Szárcsa utcát, mert megkezdődik a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjához kapcsolódóan a Basa árkon átvezető híd átépítése. Előreláthatólag május 10-ig tartanak a munkálatok, amelyek idejére mind a gépjárműforgalom, mind az autóbuszok számára terelőútvonalat jelöltek ki. Mindenki türelmét kérik!
Tovább...
 
Lezárják a Bregyó-köz egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 09.
Image2018. április 9. (hétfő) és április 18. (szerda) között a Ligetsor felújításához kapcsolódó közműkiváltások miatt lezárásra kerül a Bregyó-köz a Szedres dűlő és az iskolai parkoló bejárata között. A volt autóbusz decentrum területe a Szedres dűlő felől közelíthető meg és személygépkocsi parkoláshoz továbbra is igénybe vehető.
 
Forgalomkorlátozás pénteken a Szent István téren és környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 06.
ImageÁprilis 6-án, pénteken Székesfehérváron rendezik meg a Megyenapot és a Megyekorzót. A Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzata szervezésében megvalósuló programhoz kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Tovább...
 
Tűzgyújtás a szabadban: csak körültekintően! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 27.
ImageAz enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak. A szabadtéri tűz kialakulásának különösen kedvez a most következő időszak, hiszen a még száraz növényi részek könnyen lángra kapnak, a szeles időben pedig a legkisebb tüzek is gyorsan továbbterjedhetnek. A szabadtéri tüzek szinte mindegyikét emberi gondatlanság, felelőtlenség okozza, pedig sokat tehetünk azért, hogy megóvjuk környezetünket és a levegő tisztaságát.
Tovább...
 
Útzár csatornaépítés miatt a Zrínyi utca egy szakaszán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 21.
ImageSzerdától előreláthatólag június közepéig útzárat vezetnek be a Zrínyi utca Huszár és Erzsébet utca közötti szakaszán, közműépítés miatt. Az ingatlanok megközelítését biztosítják, zsákutcaként a kivitelezés állásához igazítva lehet majd megközelíteni az érintett szakaszokat.
Tovább...
 
Tovább enyhül, olvad a jég Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 04.
ImageVége a nagy hidegnek, napról napra enyhébbek lesznek a nappalok és az éjszakák is, így Velence-tó 7-8 cm-es jege is vékonyodik. Tulajdonképpen, mire elérte volna a biztonságos szintet, el is kezdett olvadni.
Tovább...
 
Tilos és veszélyes a fehérvári tavak jegére lépni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 04.
ImageVeszélyes és tilos a városi tavak jegére lépni, amit évek óta táblákkal is jeleznek a Csónakázó-tónál és a Palotavárosi tavaknál. A tavak folyamatos vízpótlása miatt nem alakulhat ki egységesen vastag jégpáncél, ezért van szükség a tiltásra.
Tovább...
 
Új tűzoltók érkeztek Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. február 21.
ImageÖt új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon. A tiszthelyettesek februárban eredményesen teljesítették a Tűzoltó II. részszakképzést, amelynek zárásaként múlt héten a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ kibocsátó ünnepségén ünnepélyes esküt tettek.
Tovább...
 
Biztonságban a világhálón Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2018. február 12.
ImageAz internet egy változatos, színes, izgalmakban gazdag világ, mely mindennapjaink szerves részét képezi. Használata egyfelől megkönnyíti, leegyszerűsíti életünket, ugyanakkor veszélyt is rejt magában. Az online játékok és a közösségi oldalak látogatása népszerű szabadidős elfoglaltság a fiatalok körében. Az internethasználat jelentette kockázatok elkerülésének módszereire hívta fel az érintett korosztály figyelmét Gazdag Andrea rendőr őrnagy, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.
Tovább...
 
In memoriam dr. Tornai Ágnes Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 06.
ImageSzomorú hír érkezett: elhunyt Dr. Tornai Ágnes, az ifjúságorvoslás lelkes, fáradhatatlan főorvosa. Családja, barátai és ismerősei mellett a városi közösség is fájó szívvel búcsúzik.
Tovább...
 
In memoriam Dr. Keserü Tamás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 05.
ImageElhunyt Dr. Keserü Tamás szülész-nőgyógyász, aki a kórházi osztály vezetőjeként több generációnyi székesfehérvári gyermek születésénél jelen volt. Az ő idejében vezették be először a várandós kismamák ultrahangos vizsgálatát. A család, a barátok és ismerősök mellett a város közössége is fájó szívvel búcsúzik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 1535