Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalmi rend változás a FEZEN idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. július 27.
ImageA FEZEN ideje alatt, azaz július 25-29. között biztonsági okokból forgalomkorlátozásokra kell számítani a Mártírok útja és az Új Váralja sor környékén.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások lesznek hétfőn és kedden Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 20.
ImageForgalomkorlátozásokat vezetnek be július 23-án, hétfőn és 24-én, kedden a Vörösmarty tér burkolatának felújítása miatt. Az intézkedések érintik az autósok és számos helyijáratos autóbuszok közlekedését, útvonalát is.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások lesznek hétfőn és kedden Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 19.
Forgalomkorlátozásokat vezetnek be július 23-án, hétfőn és 24-én, kedden a Vörösmarty tér burkolatának felújítása miatt. Az intézkedések érintik az autósok és számos helyijáratos autóbuszok közlekedését, útvonalát is.
Tovább...
 
Vigyázz a biztonságodra otthon és a közlekedésben! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. július 19.
A baleset- és bűnmegelőzéssel, illetve a személyi és a háztartási higiéniával kapcsolatos oktatással folytatódtak a programok a Napraforgó Városi Napközis Táborban ma délelőtt. A gyerekek játékos formában, vetélkedőkkel tanulhatták meg, hogyan óvják saját biztonságukat otthon és házon kívül is.
Tovább...
 
Öklözők és hokisok a rászorulókért Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 27.
ImageA Fehérvár AV19 jégkorong csapata is csatlakozott a Videoton Box Club jótékonysági akciójához, melynek során a Velencei és Velencei-Tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány részére gyűjtenek.
Tovább...
 
Új autó a katasztrófavédelemnél Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. június 26.
Egy korszerű, kifejezetten a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat részére fejlesztett gépjárművet adtak át ünnepélyes keretek között a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokságon. Az új terepjáró minden olyan technikai eszközzel és felszereléssel rendelkezik, amely a tűzoltási, műszaki mentési, tűzvizsgálati és hatósági tevékenységet végző műveleti szolgálat feladatához elengedhetetlen.
Tovább...
 
Kedden kezdődik a Zombori út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 25.
ImageKedden kezdődnek a Zombori út felújítási munkái. A munkálatok idején szakaszokban zárják majd le az utcát: elsőként a Zombori út Verseci utcai végétől a Zombori út 20. kapubejárójáig, valamint a lakótelepi út csatlakozása kerül lezárásra. A kivitelezés alatt a 17-es és a 22-es számú autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. Kérik a lakosok és a közlekedők türelmét és megértését.
Tovább...
 
Áramszünet lesz június 27-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan áramszünet lesz június 27-én, szerdán 9 és 14 óra között az Orsovai utcában. Az 1-39., illetve a 2-38. számú épületeket érinti a szolgáltatás kimaradása. Az üzemszünet miatt a lakosság megértését kérik!
 
Forgalomkorlátozások lesznek a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 19.
ImageMegkezdődik június 20-án, szerdán a Vörösmarty tér és a Széchenyi út burkolatának felújítása a Balatoni út – Horvát István utca közötti szakaszon.
Tovább...
 
Ellenőrzések a Velencei-tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 18.
ImageA nyári időszakban a Velencei-tó kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre, strandolásra, azonban a balesetek megelőzése érdekében elengedhetetlen a fürdőzés szabályainak betartása.
Tovább...
 
Kezdődik a Székesfehérvár Rallye  korlátozások a városi szakaszokon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlekedési Iroda, Fraller Ildikó   
2018. június 15.
ImageHétvégén a Székesfehérvár Rallye SuperSpecial szakaszának és a célceremóniának az idején forgalomkorlátozás lesz az érintett útterületeken: szombaton a Palotai úton, vasárnap pedig a Mátyás király körúton lesz lezárás. A menetrendszerinti országos, regionális és helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek az autóverseny idejében, a menetidő megnövekedése miatt kérik a közlekedők körültekintő tervezését.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 1571