Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Csütörtökön áramszünet lesz az Őrhalmi szőlők két utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 10.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan áramszünetre kell számítani csütörtökön az Őrhalmi szőlők két utcájában.
Tovább...
 
Félpályás lezárás a Börgöndi úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 08.
Március 29-ig félpályás lezárásra kell számítani a Börgöndi út egy szakaszán. A déli összekötő út beruházás részeként körforgalmú csomópont létesül a Börgöndi út – Juharfa utca kereszteződésében. Ennek előkészületei miatt lesz a területen ideiglenes forgalomkorlátozás.
Tovább...
 
Lezárják a Nagyszebeni utca egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 07.
Gázelzáró és bekötővezeték csere miatt lezárják március 7-től március 11-ig a Nagyszebeni utca Nagyváradi – Tordai utca közötti szakaszát. A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő autóbuszokat is. A 40 és 41 jelzésű járat terelőútvonalon közlekedik a munkálatok idején.
Tovább...
 
Áramszünet lesz hétfőn, kedden és szerdán több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 07.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan áramszünetre kell számítani hétfőn, kedden és szerdán több utcában.
Tovább...
 
Hétfőtől indul a Királysori platánok gallyazása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 04.
A munkálatok előreláthatólag március végéig tartanak, addig az érintett szakaszokon félpályán fog haladni a munka. A Városgondnokság kéri a közlekedőket, fokozott figyelemmel vezessenek az útvonalon.
Tovább...
 
Kedden áramszünet lesz a Dráva utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 01.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan áramszünetre kell számítani március 1-jén, kedden 08.00 és 16.00 óra között a Dráva utcában. Minden érintett türelmét kéri a szolgáltató!
 
Forgalmirend-változás a Fürdő utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. február 18.
Egyirányú lesz a Fürdő utca Malom utca – Sár utca közötti szakasza a Malom utca irányába február 21-től várhatóan március végéig.
Tovább...
 
Pályakarbantartás – módosított menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. február 10.
A Székesfehérvár és Szabadbattyán állomások között végzett pályakarbantartási munkálatok miatt két hétvégén is menetrendi módosításra kell számítani.
Tovább...
 
Áramszünet a Feketehegy egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. február 07.
Az E.ON korszerűsítési munkálatok miatt szünetelteti időszakosan a szolgáltatást. Legközelebb áramszünetre 2022. február 7-én, hétfőn lehet számítani a megadott helyszíneken.
Tovább...
 
Ideiglenes lezárás lesz hétfőn a Skála parkolóban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. február 04.
Burkolati jelek festése miatt ideiglenes lezárás lesz a Skála parkolóban. Február 7-én, hétfőn a Rákóczi Ferenc utcával párhuzamos középső zsákutcás parkolót érintik majd a munkálatok.
Tovább...
 
Ideiglenes lezárás lesz a Skála parkolóban hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 31.
Fák gallyazása és burkolati festések miatt ideiglenes lezárás lesz a Skála parkolóban. Január 31-én, hétfőn a Rákóczi Ferenc utca felőli parkolóban zárulnak a munkálatok.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 1915