Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
5 tipp a biztonságos őszi közlekedéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2017. szeptember 13.
ImageTudta, hogy az lehullott falevelek kora reggel pont ugyanúgy csúszhatnak, mintha jégen közleked-nénk? Az átmeneti időszakban az autósoknak is nagy figyelmet kell fordítaniuk autójukra és az óvatos közlekedésre. Az Abroncs Kereskedőház szakértői segítségével összeállítottunk 5 fontos szempontot, amelynek segítségével megelőzhetjük az őszi kellemetlenségeket.
Tovább...
 
Mostantól már életbe lépnek a lezárások is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. szeptember 12.
ImageA hónap eleji munkaterület-átadást követően most már a forgalomkorlátozással járó helyszíni munkálatok kezdődnek három területen is. Félpályás útlezárásra kell számítani két héten át a Sárkeresztúri út, a Balatoni út, valamint a Kőrösi és utak egy szakaszán.
Tovább...
 
Szüret, mustgáz-veszély! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 07.
ImageA nyár vége és az őszi idő kezdete a szüret, ezzel együtt a bortermelés fontos időszaka, amely egyik jellemző veszélyforrása a mustgáz. Évről évre csaknem tucatszor riasztják miatta a tűzoltókat és bár egyszerű a balesetek megelőzése, szinte egyetlen esztendő sem telik el tragédia nélkül.
Tovább...
 
Elindult a tanév Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. szeptember 05.
ImageAz elmúlt évekhez hasonlóan a tanévkezdet időszakában a Fejér Megyei Rendőr –főkapitányság munkatársai kiemelt figyelemmel ügyelnek a gyermekek védelmére és biztonságos közlekedésük biztosítására a tanintézmények környékén.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Szent István téren és környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 31.
ImageA Szent István téren rendezik meg csütörtökön este a székesfehérvári városi tanévnyitót. Emiatt forgalom- és parkolási korlátozásokat vezetnek be a téren és környékén.
Tovább...
 
Újabb rendőrőrs Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. augusztus 29.
ImageMegtörtént a Mezőfalvai Rendőrőrs épületének felújítás utáni ünnepélyes átadása.
Tovább...
 
Augusztus 28-ig még le lesz zárva a Budai út egy szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 24.
ImageA Budai út József Attila utca és Várkörút közötti szakaszán várhatóan augusztus 28-án a délutáni órákban oldják fel a lezárást. A Távírda és a Kégl György utca csapadék-, valamint ivóvíz- és szennyvízcsatorna hálózatának felújításához kapcsolódó munkálatok miatt vezették be a forgalomkorlátozást.
Tovább...
 
Lezárták a Vásártér utcai vasúti felüljárót Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 23.
ImageKarbantartási munkálatok miatt a hónap végéig lezárták a forgalom elől a Vásártéri utcai vasúti felüljárót.
Tovább...
 
Augusztus 20-i forgalomkorlátozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 18.
ImageAz augusztus 20-i ünnepi programok miatt vasárnap egész napra lezárják a parkolókat a Kossuth utcában és a Szent István téren. A „Fehérvári királyok menete és a Kárpát-medencei magyar néptáncosok zarándoklata Szent Istvánhoz” idején szakaszos lezárást vezetnek be az érintett útszakaszon a Koronás Parktól a Zichy ligetig. Kérik a lakosok és gépjárművezetők türelmét.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 17.
ImageNagyszabású felvonulással zárul augusztus 17-én este a XXII. Nemzetközi Néptáncfesztivál. A program több, Belváros környéki útszakaszt érint, ahol ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri irányításra kell számítaniuk az autósoknak.
Tovább...
 
Rágcsálóirtás lesz a Szent Flórián körúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 17.
ImageRágcsálóirtás lesz a Szent Flórián körúton augusztus 22-től. A véralvadásgátló hatóanyag miatt emberre és állatra egyaránt veszélyes az irtószer, ezért a lakosság fokozott figyelmét kérik egészségük és a rágcsálóirtás sikere érdekében. Az irtószeres dobozok egy hónapig lesznek kint a területen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 1507