Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Tájékoztató szirénapróbáról Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. február 05.
ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatja a lakosságot, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. harminc kilométeres körzetébe eső településeken a lakossági tájékoztató- és riasztó rendszer működőképességének ellenőrzése érdekében a megyében Alap, Alsószentiván, Cece, Előszállás, Nagykarácsony, Sáregres, Vajta településeken csökkentett üzemű (morgató) szirénapróba végrehajtására kerül sor február 5-én, hétfőn 13 órakor.
Tovább...
 
Hideg jön, vegyes csapadékkal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 05.
ImageÖsszességében igen enyhe telünk volt eddig, ahhoz képest pláne, hogy egy évvel korábban gyakorlatilag január elejétől február közepéig nap közben is szinte folyamatosan fagypont alatti hőmérsékleteket regisztrálhattunk. Ha ez a veszély most nem is fenyeget minket, igazi téi időjárás vár ránk az előttünk álló héten.
Tovább...
 
In memoriam Dr. Kontsek Judit Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 23.
ImageMúlt héten érkezett a szomorú hír, hogy elhunyt Dr. Kontsek Judit. A sokak által ismert és szeretett doktornő még decemberben is rendelt, szívvel-lélekkel állt betegei mellett. Családja, barátai és ismerősei mellett a városi közösség is fájó szívvel búcsúzik.
Tovább...
 
Előzzük meg a szén-monoxid-mérgezést! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. január 19.
Az idei fűtési szezonban eddig csaknem húsz szén-monoxid-szivárgásos esethez riasztották a tűzoltókat Fejér megyében. Az érintett lakások felében érzékelő berendezés figyelmeztetett a veszélyre. A problémát leggyakrabban a nyílt égésterű fali gázkazán, átfolyós vízmelegítő, vagy a levegő-utánpótlás hiánya okozta. Három esetben pedig cserépkályhával fűtöttek, amikor visszaáramlott a szén-monoxid a lakótérbe. A szén-monoxid rendkívül mérgező gáz, amely jól elkeveredik a szoba levegőjével, és mivel színtelen, szagtalan, érzékszerveinkkel felismerhetetlen.
Tovább...
 
Lassan észhez tér az időjárás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 08.
ImageAz elmúlt évek tapasztalatai alapján már nem lehet szokatlannak nevezni - ugyanakkor helyénvalónak sem - azt, hogy karácsonykor csak nosztalgikus emlékeink vannak a hóról, s december végén, január elején 14-16 fokos a hőmérséklet, szépen süt a nap, sok helyütt előcsalva a hóvirágot és a fák rügyeit.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz a Városi Szilveszter idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 30.
ImageA Városi Szilveszter idején lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca és Várkörút közötti szakaszát, a Zichy ligetben az 1. számtól a 9. számig húzódó szakaszt pedig zsákutcaként kétirányúsítják. Az autóbuszok terelőúton közlekednek.
Tovább...
 
Adventkor is figyeljünk a gyertyákra! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2017. december 08.
ImageAz adventi időszakban megemelkedik a lakástüzek száma. Fejér megyében tavaly két lakásban is az ünnepi díszítés égő gyertyája okozott tüzet. Fontos, hogy családunk és otthonunk biztonsága érdekében a karácsonyi készülődés alatt se feledkezzünk meg az alapvető tűzvédelmi tudnivalókról.
Tovább...
 
Óvatosság és biztonság adventkor is! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 01.
ImageFokozott óvjuk értékeinket, és a szokásosnál is jobban ügyeljünk a közlekedésre az adventi időszakban a megnövekedett forgalom miatt. – erre hívja fel a polgárok figyelmét a rendőrség és a közterület-felügyelet. December folyamán a két szerv közös járőrszolgálatot lát el Székesfehérvár Belvárosban és környékén a lakosság biztonsága érdekében.
Tovább...
 
Garázdaságok felderítésében is segítettek a közterület-felügyelők Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 21.
ImageIllegális közterületi árusokat kaptak el Székesfehérváron, a térfigyelő kamerarendszernek köszönhetően. Mindkét eset a Belváros közvetlen közelében történt, az árusok a járókelőket zaklató módon kínálták különféle árucikkeiket. A felderítés újabb jó példája a közterület-felügyelet és a rendőrség együttműködésének.
Tovább...
 
Várják a jelöléseket a fogyasztóvédelmi szakmai díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2017. november 16.
ImageVárja a jelöléseket az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Az elismerések átadására 2018-ban is sor kerül, amelyről sajtótájékoztató keretében számolt be Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere és Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért elnöke.
Tovább...
 
Lezárják a Börgöndi út egy szakaszát csütörtöktől Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 09.
ImageA Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának részeként átépítik a Börgöndi út - Basa árok átereszt. Emiatt csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Börgöndi utat és az autóbuszok útvonala is módosul.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 1535