Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kedden reggel lezárják a Malom utca – Mészöly Géza utca csomópontját Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 29.
2023. augusztus 29-én, kedden reggel 7 órától lezárják a Malom utca - Mészöly Géza utca csomópontját, mivel a Móri út felújítása kapcsán ivóvízvezeték-rekonstrukciós munkák is zajlanak. A csomópontban egy tolózáraknát cserélnek, várhatóan szeptember második feléig tart a forgalomkorlátozás.
Tovább...
 
Két városrészben is áramszünet lesz hétfőn és kedden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 28.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz Öreghegyen és Maroshegyen augusztus 28-án, hétfőn 8.00 és 16.00 óra között és augusztus 29-én, kedden 8.00 és 16.00 óra között. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Harmadfokúra emelték és hétfőn éjfélig meghosszabbították a hőségriasztást Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 27.
Az Országos Tisztifőorvos a korábban elrendelt hőségriasztást 2023. augusztus 25-én, pénteken 00.00 órától kezdődően harmadfokúra emelte és 2023. augusztus 28-án, hétfőn 24.00 óráig meghosszabbította. Székesfehérváron is megtette a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: összegyűjtve elérhető az ivókutak listája, vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat, és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás lesz jövő héten Szőlő utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 27.
Ha az időjárási körülmények engedik, augusztus 28-án, hétfőn megkezdődik a forgalomcsillapító pódium kiépítése a Halom és a Szőlő utca csomópontjában. Egészen péntekig kell majd a közlekedés rendjében változásokra számítani, a közlekedők türelmét kérik.
Tovább...
 
Ezekben az utcákban folytatódik a közvilágítás korszerűsítése ezen a héten Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. augusztus 22.
A város teljes területén több mint 11 ezer lámpatestet cserélnek LED-esre a közvilágítás korszerűsítésének keretében. A lámpatestek üzembiztosabban és jelentősen – várhatóan több mint 50 %-kal – csökkentett energiafogyasztással működnek. A feladatokat a Roneko Kft. munkatársai végzik, várhatóan a lámpacserék év végéig fejeződnek be. A kivitelező ezen időszak alatt heti lebontásban adja meg, hogy a város melyik pontján kell számítani a munkavégzésre. Az augusztus 21. és 27. közötti időszakra vonatkozó információkat közleményünkben olvashatják.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztást rendeltek el hétfőn 14 órától Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 22.
Másodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvos 2023. augusztus 21-én, hétfőn 14.00 órától augusztus 24-én, csütörtökön 24.00 óráig. Székesfehérváron is megtette a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: összegyűjtve elérhető az ivókutak listája, vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat, és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Kedden és szerdán áramszünet lesz a Temesi és az Oravicai utcákban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 22.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz a Temesi és az Oravicai utcában augusztus 22-én, kedden 8.00 és 16.00 óra között, valamint augusztus 23-án, szerdán 8.00 és 16.00 óra között. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Kedden áramszünet lesz az Alsóváros egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 14.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában augusztus 15-én, kedden az Alsóvárosban. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Székesfehérvári Királyi Napok idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 10.
A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozat ideje alatt, több helyszínen forgalomkorlátozásokra, parkolólezárásokra kell számítani. Út- vagy parkolólezárásra, illetve ideiglenes forgalomkorlátozásra kerül sor az öreghegyi Bory téren és a Belvárosban, a Mátyás király körúton, a Zichy ligetnél, a Kossuth utcában és a Szent István téren. Az érintett autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Péntektől ismét ideiglenes buszmegálló-áthelyezés a megújuló Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 09.
A Móri út fejlesztési munkái miatt augusztus 11-én, pénteken 10.00 órától a III. Béla király elnevezésű, a Piac tér irányába vezető oldalon található buszmegállót áthelyezik a Zichy ligeti körforgalom MKB bank előtti, a helyközi autóbuszjáratok számára kialakított megállóhelyre.
Tovább...
 
Hétfőtől három hétre megváltozik a Honvéd utca forgalmi rendje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 04.
Folytatódik a Móri út, valamint a víz- és szennyvízvezeték felújítása, ezért augusztus 7-én, hétfőn reggel 8 órától előreláthatólag három hét időtartamra a Honvéd utca zsákutca lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 2091