Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Csalók gyűjtenek pénzt a Gyermekszemészeti osztálynak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 28.
Csalók gyűjtenek támogatást a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermekszemészeti Osztálya számára. Maga az intézmény figyelmeztetett arra, hogy az ismeretlen tettesek igyekeztek pénzt kicsalni több embertől is egy speciális eszköz megvásárlására. A kórház óvatosságra int, és azt kéri, hogy aki már adományozott, forduljon a rendőrséghez.
Tovább...
 
Február elsejétől visszaáll az eredeti forgalmi rend Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 28.
Az Oskola utcában, a múzeumépület felújításához használt toronydaru helyén az útalap helyreállítása – ideiglenes aszfaltburkolattal – a napokban elkészül, a kivitelező levonul az Oskola utcai területről.
Tovább...
 
Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 26.
A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása szerint a 2022. január 29-től január 30-ig tartó Kápolnásnyék-Gárdony állomások között végzett munkák miatt a 30. számú és a 30A számú vonalon változások lépnek érvénybe.
Tovább...
 
Ideiglenes lezárás lesz a Skála parkolóban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 24.
Hétfőn folytatódnak a fák gallyazása és a burkolati festések a Skála parkolóban. A tervezett ütemezés szerint január 24-én, hétfőn a Rákóczi Ferenc utca felőli parkolókban folytatódnak a munkálatok.
Tovább...
 
Életveszélyes és tilos a városi tavak jegére lépni Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2022. január 18.
Az elmúlt napok fagyos időjárásának köszönhetően kisebb jégfelületek alakultak ki a városi tavakon, amelyekre szemmel láthatóan életveszélyes rámenni. Erre táblák is figyelmeztetnek a Csónakázó-tónál és a Palotavárosi tavak mellett is.
Tovább...
 
Lezárások keddtől a Budai út - Várkörút - Prohászka utcai csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 17.
Kerékpárút- és víziközmű-építési, valamint burkolatfelújítási munkák miatt 2022. január 18-án, kedden reggel 8.00 órától előreláthatólag március 11-ig több útszakasz is lezárásra kerül a Budai út és Prohászka Ottokár utcák környékén. A lezárások érintik a helyi és regionálisan közlekedő autóbuszok útvonalait is.
Tovább...
 
Parkolási büntetéssel próbálnak pénzt kicsalni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 14.
Több bejelentés is érkezett a Városgondnokságra, miszerint csalók parkolási bírságra hivatkozva pénzt próbáltak kicsalni idős emberektől. A Városgondnokság felhívja a figyelmet, hogy ők semmilyen esetben sem keresik fel személyesen ügyfeleiket parkolási pótdíj befizetése okán.
Tovább...
 
Változások a Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 23.
A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása szerint a 2022. március 15-ig tartó korlátozások a 30A számú Budapest-Székesfehérvár vasútvonalat érintik. A Kőbánya-Teher állomáson végzett karbantartási munkák után a vonatok a szokott rendben közlekednek majd.
Tovább...
 
Kedden 17 órától ismét lehet közlekedni a kis Budain Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 20.
Ütemezetten zajlik a kis Budain, valamint a Prohászka Ottokár utcán a közművek átépítése, így az előzetes terveknek megfelelően – ideiglenes burkolattal – december 21-én, kedden késő délutántól visszaadják a forgalomnak a kis Budai utat. Az érintett szakaszt 17.00 órától nyitják meg a forgalom számára. A Prohászka Ottokár utcában egyelőre változatlan marad a lezárás az átmenő forgalom számára. 2022-ben, az időjárástól függően folytatódnak a munkálatok, akkor ismét várhatóak forgalomkorlátozások.
Tovább...
 
Megváltozik a szelektív hulladékszállítás rendje a történelmi belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 13.
A Depónia Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint járatszervezés miatt Székesfehérvár történelmi belvárosában megváltozik a szelektív hulladékszállítás rendje.
Tovább...
 
Forgalmi rend változás a Kikindai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 13.
Hétfőtől ismét visszaáll az eredeti forgalmi rend a Kikindai utcában. December 13-tól újra két irányból, a Seregélyesi és a Budai úrtól lehet behajtani az utcába.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 1915