Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
In memoriam Kozma Ágnes Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 13.
ImageSzomorú és váratlan történésről értesült Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata. Elhunyt Kozma Ágnes Penna Regia-díjas újságíró, a Vörösmarty Rádió és a Fehérvár Médiacentrum korábbi munkatársa.
Tovább...
 
Gallyazás miatt útlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 13.
ImageA Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. június 14-én, csütörtökön reggel 7 óra és délután 16 óra között fák gallyazási munkálatait végzi a Mátyás király körúton. Erre az időszakra teljes útlezárást vezetnek be az Alba Pláza sarkától a Szent Gellért Hotel bejáratáig tartó szakaszon.
 
Forgalomkorlátozás lesz pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 12.
ImageLezárják pénteken a Mátyás király körút érintett szakaszait a Zichy ligetnél a Helló, nyár! rendezvény idején. Déltől másnap reggelig terelőútvonalon közlekednek az országos-regionális és a helyi autóbuszok. Kérik a közlekedők türelmét és körültekintését.
Tovább...
 
Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. június 12.
ImageVisszavonták a Fejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre korábban kiadott általános tűzgyújtási tilalmat.
Tovább...
 
Tűzgyújtási tilalom van Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. június 07.
ImageA Fejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre általános tűzgyújtási tilalom van érvényben.
Tovább...
 
Megkezdődik a Sajó utca északi ágának felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 05.
ImageA munkaterület átadásával tegnap megkezdődött a Sajó utca északi ágának felújítása. A Feketehegy-Szárazréti városrész utolsó utcaszakaszán is megerősítik az útburkolatot, kiépítik a csapadékvíz-elvezetőket és a páratlan oldalon térköves járda nyújt biztonságos közlekedést a gyalogosoknak. A munkálatok várható befejezése: július 31.
Tovább...
 
Szerdán kezdődik a Kégl György utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 04.
ImageSzerdán elkezdődnek a rekonstrukciós munkálatok a Kégl György utcában. A munkavégzés idején a gyalogos közlekedés biztosított marad, viszont az utcában nem lehet majd gépjárművel várakozni, valamint korlátozzák a behajtást is. A parkolóbérleteket elfogadják a határos parkolási zónákban.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Pozsonyi út felújítása miatt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 04.
Megkezdődik június 4-én, hétfőn a Pozsonyi út felújítása a Zsolnai út – Nagyszombati út közötti szakaszon. A munkálatok – az út-, járda- és csapadékcsatorna-építés – az utca teljes keresztmetszetét érintik, emiatt az átjárhatóságot csak korlátozottan tudják biztosítani.
Tovább...
 
Szirénapróbák június 4-én Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. június 04.
ImagePaks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba június 4-én, hétfőn.
Tovább...
 
In memoriam Kovács Ferenc Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 01.
ImageSzomorú és váratlan hírt kapott Székesfehérvár Önkormányzata. Életének 85. évében elhunyt Kovács Ferenc, Székesfehérvár Díszpolgára, a Videoton FC tiszteletbeli elnöke, egykori legendás edzője.
Tovább...
 
Útlezárások a TESZ-futás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 29.
ImageA „VII. Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért Futóverseny” megrendezése érdekében június 3-án, vasárnap délután lezárásra kerül a Várkörút és a Rákóczi utca. Emiatt több autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik majd. A forgalomkorlátozások miatt a közlekedők türelmét és megértését kérik!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 1571