Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Áramszünet miatt elfagyott az uszodai sátor hőcserélője Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. január 09.
ImageA hétvégén áramszünet miatt leállt és elfagyott az uszodai sátor hőcserélője, ami miatt nem lehet biztosítani megfelelő hőmérsékletet a strand medencéje fölötti sátorban, így az jelenleg nem használható. Az elfagyott hőcserélő beszerzését hétfőn reggel elindította a Városgondnokság és a karbantartók dolgoznak azon, hogy a lehető leghamarabb újra legyen fűtés a sátorban.
Tovább...
 
Még mindig veszélyes a tó jege! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
ImageAz egyre hidegebbre forduló időjárás miatt a Velencei-tó vízfelülete is befagyott, azonban még nem kellő szilárdságú, a jelenlegi jégvastagság a 8 centimétert nem éri el, a biztonságos sportolásra nem alkalmas.
Tovább...
 
Még nem biztonságos jégre lépni Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 04.
ImageHiába a fagyos időjárás, egyelőre még csak közelíti, de nem érte el a biztonságos jégre lépéshez minimálisan szükséges 10 cm-es vastagságot a Velencei-tó jégfelülete. Kedden délután mintegy 7 - 7,5 cm-es volt a jégpáncél vastagsága, így várhatóan 1-2 nap múlva - ha nem kezdődik közben enyhülés az időjárásban - érheti el a megfelelő, biztonságos küszöböt.
Tovább...
 
Ezen a héten Székesfehérváron toboroznak Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. január 03.
ImageA Fejér megyei toborzó csoport munkatársai továbbra is várják a leendő határvadászokat.
Tovább...
 
Sok kutya kóborolt el a szilveszteri petárdázás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. január 03.
ImageIdén is rengeteg kutya kóborolt el a szilveszteri petárdázások és tűzijátékok miatt. A szakembereknek bőven akad dolguk, amit megnehezít, hogy sok kutyában még mindig nincs chip, így nehezebb megtalálni a gazdikat. Aki találkozik ilyen kutyával, a 06 30/206-5372 ügyeleti számon kérhet segítséget, a szakemberek pedig befogják a kutyát.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások Szilveszterkor Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. december 28.
ImageForgalomkorlátozásokat vezetnek be a Városi Szilveszter rendezvényeihez kapcsolódóan december 31-én és január 1-jén. Ez érinti egyes helyi és helyközi autóbuszok közlekedését is, a járművek terelőúton fognak közlekedni.
Tovább...
 
Maradandó károsodást is okozhat a tűzijáték és a petárda Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. december 28.
Évről-évre számos baleset történik a petárdák használata miatt azon túl, hogy állatok tömkelegét riogatják vele és megannyi embernek keserítik meg a szórakozását. A veszélyt vállalva sokan durrogtatnak illegálisan vásárolt, vagy házilag készült petárdákat, amiknek nem ismert, vagy nem ellenőrzött a hatóanyag, töltet mennyisége, minősége így gyakrabban okoz súlyos sérüléseket.
Tovább...
 
Útlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. december 09.
ImageA Deák Ferenc utca – Horvát István utca körforgalmi csomópontjában december 9-én távközlési akna javítási munkálatai kezdődnek. Ezért forgalomkorlátozásra kerül sor, mely előreláthatólag december 12-ig tart. A fehérváriak türelmét és megértését kérik!
Tovább...
 
Aszfaltozás miatt útlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 07.
ImageMa 08.00 és délután 14.00 óra között kerül sor a Gellért újsor és a Schwäbisch Gmünd utca közötti felújított útszakasz és a Tobak utcai csomópont aszfaltozására. A felújítási munkálat miatt a forgalom számára ideiglenesen megnyitott új útszakaszt előreláthatóan 08.00 és 14.00 óra között lezárják az autósforgalom elől.
Tovább...
 
Ünnepi elővigyázatosság Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2016. december 06.
ImageA karácsonyi ünnepek közeledtével a bevásárlóközpontok, adventi vásárok környékén Fejér megyében is nagyobb tömegre lehet számítani, ezért fontos, hogy mindenki fokozottan figyeljen értékeire.
Tovább...
 
Lezuhant repülő, brazil focistákkal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 30.
Lezuhant kedden Kolumbiában egy utasszállító repülőgép 81 emberrel, köztük a brazil Chapecoense labdarúgócsapatának játékosaival a fedélzetén - közölték a kolumbiai hatóságok. Öten (egyes források szerint hatan) élték túl a repülőgép-balesetet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 1449