Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Június elsejéig tart a lezárás a Bregyó-köznél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 22.
ImageAz előzetesen meghirdetettnél tovább, június 1-jéig tart a Ligetsor Bregyó-köz felőli csomópontjának teljes lezárása.
Tovább...
 
Csőtörés utáni helyreállítás miatt lezárás a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. május 16.
ImageA Budai út Várkörút – Vörösmarty tér közötti szakaszán csőtörés hibaelhárítása miatt május 16-án, szerdán 08.00 órától előreláthatólag május 25-ig félpályás útlezárást vezetnek be. Az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek, és a várható torlódások miatt célszerű gépkocsival is másik útvonalat választani.
Tovább...
 
In memoriam Ferenczy Géza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 11.
Image"Minden, mi összeköt minket …" Ez a gondolat az első, ami megfogalmazódik bennünk, amikor szomorú szívvel búcsúzunk Ferenczy Gézától. Hihetetlen a fájdalmas hír, hogy elveszítettük, hiszen mindig délceg alakja, ősz haja és jellegzetes félmosolya mindannyiunk emlékezetébe beleégett. Mégis, talán az a szellemiség, amit személyes életével képviselt, az teszi őt a legtöbbünk számára felejthetetlenné.
Tovább...
 
Hétfőn és kedden forgalomkorlátozás lesz a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 04.
ImageA Várkörúton forgalomkorlátozás lesz jövő hétfőn és kedden az aknafedlapok cseréje idején. Első nap az út déli ágának, másodikon pedig az északi ágának egy-egy irányát zárják le, a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad. Az érintett autóbuszok terelőúton közlekednek. Kérik a lakosság fokozott türelmét és körültekintését!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Városi Ballagás napján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 04.
ImageMájus 5-én, szombaton rendezik a hagyományos Városi Ballagást. Egyes útvonalakon, meghatározott időtartamokban korlátozzák a közlekedést, a forgalmat rendőrök irányítják majd. A parkolást érdemes átgondoltan megtervezni a várható tömeg miatt.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások május 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 30.
Image2018. május 1-jén, kedden a Sportmajális miatt forgalomkorlátozások várhatóak. A helyszín közelében 4 órától 24 óráig, a sportolói felvonuláshoz kapcsolódóan pedig időszakosan vezetik be ezeket az intézkedéseket. Kérik a lakosság türelmét és körültekintését!
Tovább...
 
Folytatódik az Országzászló téren a felújítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 24.
ImageAz Országzászló tér felújítási munkálatai miatt 2018. április 25-től, szerdától, előreláthatólag két hétre megváltozik a Bástya, Basa, Rózsa utcák gépjárművel történő megközelítésének lehetősége. A Bástya utca Országzászló tér felőli végét a csomópontban lezárják, ezért a fenti utcák a kivitelezési munkálatok időtartama alatt az Ady Endre utca irányából közelíthetők meg, illetve hagyhatók el. A közlekedők megértését kérik!
 
Újabb lezárás a Ligetsor felújítási munkálatai miatt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 20.
ImageÚjabb üteméhez érkezett a Ligetsor felújítása, így tegnap az út Bregyó-köz felőli csomópontját valamennyi irányban lezárták. A Hoteltől kezdődő szakaszon csak a gyalogos forgalom haladhat és a parkolókat sem lehet megközelíteni az aszfaltozás végéig. A lakók gépjárműveinek az autóbusz decentrum helyén biztosítanak parkolási lehetőséget.
Tovább...
 
Csütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 19.
ImageCsütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát, a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjához kapcsolódó útfejlesztési munkálatok miatt. A helyi járatú autóbuszok és a gépjárművek terelőútvonala a Homoksor lesz. Mindenki türelmét kérik!
Tovább...
 
Balaton: viharjelzők a tó közepén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 19.
ImageA Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület nyílt közbeszerzésen keres szállítót 22 balatoni viharjelző berendezésre, ezek közül három a tó közepén működik majd - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Tovább...
 
Körhita-baleset: kiderült mi okozta Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
Nem megfelelő anyagból készült az az alkatrész, amely miatt tavaly szeptemberben többen kiestek és megsérültek egy körhintából Várpalotán. A legsúlyosabb sérült, egy 18 éves fiatalember kerekesszékbe kényszerült és koponyaprotézis-beültetésre vár.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 1571