Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Szirénapróba lesz hétfőn Paks harminc kilométeres körzetében Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2017. június 13.
ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatja a lakosságot, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. 30 kilométeres körzetébe eső településeken a lakossági tájékoztató- és riasztó rendszer működőképességének ellenőrzése érdekében a megyében Alap, Alsószentiván, Cece, Előszállás, Nagykarácsony, Sáregres, Vajta településeken csökkentett üzemű (morgató) szirénapróba végrehajtására kerül sor június 12-én, hétfőn 13 órakor.
Tovább...
 
Támogató segítség Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 12.
ImageA Készenléti Rendőrség munkatársai ismét közreműködnek a Velencei-tó térségében a közrend és a közbiztonság megerősítésében.
Tovább...
 
Folyamatos a toborzás Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Sipos Mónika r. fhdgy.   
2017. június 08.
ImageA határvadász-képzés nyújtotta lehetőségekről tájékoztatja az érdeklődőket a toborzó csoport a következő napokban.
Tovább...
 
Útlezárások a TESZ-futás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 04.
ImageA „VI. Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért Futóverseny” megrendezése érdekében június 5-én, hétfőn délután lezárásra kerül a Várkörút és a Rákóczi utca. Emiatt több autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik majd. A forgalomkorlátozások miatt a közlekedők türelmét és megértését kérjük!
Tovább...
 
Lezárják a hétvégén a Mátyás király körút egy részét Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 12.
ImageA Zichy liget melletti közösségi tér kiépítési munkálatai miatt május 12-én, pénteken 22.45 óra és május 15-én, hétfőn 04.00 óra közötti időben lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca – Várkörút közötti szakaszát. A forgalomkorlátozás mind helyi, mind helyközi hétvégi autóbuszjáratokat érint.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a ballagás napján Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. május 05.
ImageAz összes végzős diák részvételével a Városház téren zajló városi ballagás, valamint a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium Szent István téren megtartásra kerülő ballagása miatt az autósoknak több fehérvári úton forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk, mellyel kapcsolatban megértésüket és türelmüket kérjük!
Tovább...
 
Véget ért a tűzgyújtási tilalom Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 23.
ImageAz erdőterületeket érintő tűzesetek kialakulását és terjedését befolyásoló környezeti tényezők megváltozása miatt a Földművelésügyi Minisztérium azonnali hatállyal feloldotta az ország teljes területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területekre március 3-án kiadott általános tűzgyújtási tilalmat.
Tovább...
 
Ma permeteznek a Börgönd-Sárbogárd vasúti vonalszakaszon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 19.
ImageA MÁV Zrt. vegyszeres gyomirtást végez április 19-én, szerdán a Börgönd-Sárbogárd vonalszakaszon, illetve az érintett állomások területén. A méhészek és a lakosság kiemelt figyelmét kérik!
Tovább...
 
Feldúlták az adományszekrényt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 10.
ImageNesze neked, jó szándék! Nagyjából ezt gondolhatják Velencén Fekete Zsuzsanna és kollégái, akik nagy örömmel segítenek évek óta a helyi és környékbeli rászorulókon, főleg családokon, gyerekeken.
Tovább...
 
Gyanús nylonzacskó Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. április 05.
ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányságra került előállításra a napokban az a 17 éves fehérvári fiú, akit a közterület-felügyelők a Benyák Bernát utcában fogtak el, miután gyanúsan viselkedett, és - meglátva az egyenruhásokat - a birtokában lévő nővényi származékkal teli zacskót eldobta.
Tovább...
 
Elindult a viharjelzés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 03.
ImageHazánk nagy tavainál, a Balatonnál, a Tisza-, a Fertő- és természetesen a Velencei-tónál április 1-től nyári üzemmódban működnek a viharjelzők.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 1476