Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Áramszünet lesz csütörtökön és pénteken több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 09.
Az E.ON korszerűsítési munkálatok miatt szünetelteti időszakosan a szolgáltatást. Az áramszünetre 2022. december 9-én, csütörtökön és december 10-én, pénteken lehet számítani a megadott időpontokban.
Tovább...
 
Hétfőn és kedden több utcában is áramszünet lesz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 06.
Az E.ON korszerűsítési munkálatok miatt szünetelteti időszakosan a szolgáltatást. Az áramszünetre 2022. december 6-án, hétfőn és december 7-én, kedden lehet számítani a megadott időpontokban.
Tovább...
 
Áramszünet lesz kedden több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 30.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan számos utcában kell áramszünetre számítani november 30-án, kedden.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 18.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan november 19-én a Mezei utcában, november 22-én, hétfőn pedig több utcát érintő áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Gyümölcs, a Martinovics és a Pirosalma utca egy részében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan november 15-én, hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz hétfőn a 7-es úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 15.
A betonozási munkák miatt félpályás, jelzőőrős irányításra kell számítani. A kivitelező megnövelt kapacitással lesz a helyszínen, a munkálatok pedig valószínűleg egy napot vesznek igénybe.
Tovább...
 
Vasárnaptól forgalmirend-változás a Kikindai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 12.
A Kikindai utcában az oltásra érkezők, valamint az ott élők és közlekedők biztonsága érdekében változik a forgalmi rend. November 14-től, vasárnaptól a Kikindai utca a Budai út irányából a Seregélyesi út irányába egyirányúvá válik. A forgalmirend-változással egyidejűleg a gyalogosforgalom, valamint az oltásra várakozók számára kordonnal jelölve szélesítik a járdát. Az útpálya szélességét érintő korlátozás miatt az utcában megállási tilalmat vezetnek be.
Tovább...
 
Pályakarbantartási munkálatok miatt módosított menetrend lép életbe Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. november 11.
Székesfehérvár és Balatonfüred között vonatpótló autóbuszok, Budapest és Székesfehérvár között pedig rövidített menetrend várható. A változás 2021. november 17-től december 11-ig érinti a székesfehérvári lakosokat. A vasút tájékoztatója az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás szerdától Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 03.
November 3-tól forgalmirend-változás lép életbe a Sárkeresztúri útról nyíló Őrhalom utcában, illetve a Széchenyi út 27-29. számú társasház mögött, az alábbiakban leírtak szerint. Minden közlekedő türelmét és megértését kérik!
Tovább...
 
In memoriam Balogh Mária Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 26.
BALOGH MÁRIA, a magyar televíziózás első női riportere 84 éves korában elhunyt. Az 1960-80-as években készültek legendás munkás-riportjai. Még fiatalon visszavonult, és életét mozgássérült unokaöccse, szeretett nevelt fia gondozásának szentelte. Az utóbbi évtizedben Székesfehérváron élt. Amíg egészsége megengedte, rendkívül aktív volt, rendszeresen hívott a Viktória Rehabilitációs Központba ismerős művészeket, énekeseket, előadókat a hatalmas ismeretségi köréből, jókedvű, érdekes beszélgetésekre.
Tovább...
 
Aszfaltozás miatt lezárják a Brassói utca 5. szám előtti szakaszt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 21.
2021. október 22-én, pénteken 08.00 és 13.00 óra között, a korábbi gázvezeték hibaelhárítását követő burkolathelyreállítási munkák miatt az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Brassói utca 5. szám előtti szakaszt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 1915