Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Itt a hidegfront és a brutális szél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 29.
ImageMarkáns hidegfront érte el Magyarország területét. Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére és járásra, így Fejér megyében a sárbogárdi és az enyingi járás kivételével a legmagasabb fokozatú, azaz vörös riasztás van érvényben ma éjfélig.
Tovább...
 
Látni és látszani 2017  egymásért Fejérben is Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. október 27.
ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az országos kampányhoz csatlakozva a látás és a láthatóság jelentőségére hívja fel a közlekedők figyelmét.
Tovább...
 
In memoriam Feketéné Thuróczy Nóra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 26.
ImageŰjabb veszteség érte Székesfehérvár sportéletét. Súlyos betegség után elhunyt Feketéné Thuróczy Nóra, a fehérvári és magyar kosárlabda sportág kimagasló alakja, 183-szoros válogatott kosárlabdázó. Pénteken, az Alba Fehérvár Szolnok elleni hazai meccsének kezdetén gyászszünettel emlékeznek a sportolóra. Székesfehérvár Önkormányzata ezúton is részvétét nyilvánítja szeretteinek.
Tovább...
 
Forgalmi rend változások az Országzászló tér felújítása miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 24.
ImageForgalomkorlátozások bevezetésével folytatódik az Országház tér felújítása. Szerdától előreláthatóan egy hónapig kell majd számolni a változásokkal.
Tovább...
 
Lezárják pénteken a Budai út  József utca  Deák Ferenc utca csomópontját Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 20.
ImageMár pénteken délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját. Az országos, regionális és helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és több megállóhely kimarad.
Tovább...
 
Ősszel is biztonságosan Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. október 16.
ImageA gépjárművezetők kellően figyelmes vezetési magatartással és gépkocsijuk szezonális felkészítésével sokat tehetnek a biztonságosabb közlekedésért az őszi időszakban is.
Tovább...
 
A szén-monoxid-mérgezés megelőzhető Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2017. október 12.
Az elmúlt évek során egyre többen ismerték fel a szén-monoxid veszélyeit és sokan szereltek fel otthonukban a veszélyes gáz kimutatására alkalmas érzékelőt. Bár a statisztikai adatok is azt mutatják, hogy gyakoribb a szén-monoxid-érzékelő használata, mégis történnek mérgezések és tragédiák a „csendes gyilkos” miatt. De mi vezethet a szén-monoxid jelenlétéhez és miként előzhetőek meg ezek a helyzetek:
Tovább...
 
Szennyvízvezetéket újítanak a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 03.
ImageMától kezdik felújítani a szennyvízvezetéket a Széchenyi úton. A kivitelezés idején a Széchenyi út felől nem lehet behajtani a Vörösmarty térre, és a Budai út irányából zsákutcaként működik az utca. Megállási tilalmat nem vezetnek be, október közepétől szakaszos félpályás útlezárásra kell számítani.
Tovább...
 
Hétfőn újra megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: Katasztrófavédelem   
2017. október 02.
ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatja a lakosságot, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. harminc kilométeres körzetébe eső településeken a lakossági tájékoztató- és riasztó rendszer működőképességének ellenőrzése érdekében a megyében Alap, Alsószentiván, Cece, Előszállás, Nagykarácsony, Sáregres, Vajta településeken csökkentett üzemű (morgató) szirénapróba végrehajtására kerül sor október 2-án, hétfőn 13 órakor.
Tovább...
 
Életbe lép ma a teljes útzár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 26.
ImageSzeptember 26-tól várhatóan október 10-ig teljes szélességében lezárják a Sárkeresztúri út belső ágát a Széchenyi út – Börgöndi út csomópontnál.
Tovább...
 
Vegyszeres gyomirtás lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. szeptember 22.
Székesfehérvár jegyzője ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy jövő kedden vegyszeres gyomirtást végeznek a Börgönd – Sárbogárd vasúti pályaszakasz mellett. A vegyszerek a méhekre nem veszélyesek, de a kezelt területen két hétig tilos legeltetni és takarmányt begyűjteni!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 1535