Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
MAGAS AZ INFLUENZA AKTIVITÁS  TERJED AZ INFLUENZA Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. január 26.
ImageAz influenza figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2017. január 16 és január 22. között (2017. 03. hetében) a megye területén 2488 fő, az előző hetinél 99,7%-kal több beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.
Tovább...
 
Csőtörés miatt terelőútvonalon közlekedik a 25-ös busz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. január 23.
ImageCsőtörés történt ma reggel a Nyitrai úton, így 9.30 órától terelőútvonalon közlekednek a 25-ös autóbuszjáratok a Fiskális úttól. A terelés előre láthatólag 12.30 óráig tart. Kérjük az utazóközönség türelmét!
Tovább...
 
Továbbra is veszélyben a vízmérők Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. január 19.
ImageA nem megfelelő, rossz hőszigetelésű vízmérőhelyekre beépített mérők továbbra is veszélyben vannak! Az elfagyott vízmérők száma egy hét alatt megduplázódott, a mai napig összesen 1296 bejelentés érkezett a Fejérvízhez. Vannak települések, ahol a hálózatba táplált vízmennyiség másfél, kétszeresére növekedett, így a szolgáltató azt javasolja, ellenőrizze mindenki a vízmérőhelyét és nem lakott ingatlanát!
Tovább...
 
Legyél Te is határvadász Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 18.
ImageA toborzó csoport újabb időpontokban várja a határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődőket Székesfehérváron.
Tovább...
 
Ismét visszatámad a hideg Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 16.
ImageNéhány viszonylag enyhébb nap után mától újra visszatérnek a kemény mínuszok, a héten nappal sem emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet. Ma várhatóan megnövekszik felettünk a felhőzet, reggelre többfelé párássá, ködössé válhat a levegő.
Tovább...
 
Éjszakai lezárás lesz szerdától a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 11.
ImageSzerdán 23.00 órától három éjszakán át időszakos lezárás lesz a Várkörúton. Az adventi fények és díszek beszedése miatt kérik a közlekedők türelmét.
Tovább...
 
Áramszünet miatt elfagyott az uszodai sátor hőcserélője Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. január 09.
ImageA hétvégén áramszünet miatt leállt és elfagyott az uszodai sátor hőcserélője, ami miatt nem lehet biztosítani megfelelő hőmérsékletet a strand medencéje fölötti sátorban, így az jelenleg nem használható. Az elfagyott hőcserélő beszerzését hétfőn reggel elindította a Városgondnokság és a karbantartók dolgoznak azon, hogy a lehető leghamarabb újra legyen fűtés a sátorban.
Tovább...
 
Még mindig veszélyes a tó jege! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
ImageAz egyre hidegebbre forduló időjárás miatt a Velencei-tó vízfelülete is befagyott, azonban még nem kellő szilárdságú, a jelenlegi jégvastagság a 8 centimétert nem éri el, a biztonságos sportolásra nem alkalmas.
Tovább...
 
Még nem biztonságos jégre lépni Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 04.
ImageHiába a fagyos időjárás, egyelőre még csak közelíti, de nem érte el a biztonságos jégre lépéshez minimálisan szükséges 10 cm-es vastagságot a Velencei-tó jégfelülete. Kedden délután mintegy 7 - 7,5 cm-es volt a jégpáncél vastagsága, így várhatóan 1-2 nap múlva - ha nem kezdődik közben enyhülés az időjárásban - érheti el a megfelelő, biztonságos küszöböt.
Tovább...
 
Ezen a héten Székesfehérváron toboroznak Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. január 03.
ImageA Fejér megyei toborzó csoport munkatársai továbbra is várják a leendő határvadászokat.
Tovább...
 
Sok kutya kóborolt el a szilveszteri petárdázás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. január 03.
ImageIdén is rengeteg kutya kóborolt el a szilveszteri petárdázások és tűzijátékok miatt. A szakembereknek bőven akad dolguk, amit megnehezít, hogy sok kutyában még mindig nincs chip, így nehezebb megtalálni a gazdikat. Aki találkozik ilyen kutyával, a 06 30/206-5372 ügyeleti számon kérhet segítséget, a szakemberek pedig befogják a kutyát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 1455