Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozások a Székesfehérvári Királyi Napok idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 10.
A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozat ideje alatt, több helyszínen forgalomkorlátozásokra, parkolólezárásokra kell számítani. Út- vagy parkolólezárásra, illetve ideiglenes forgalomkorlátozásra kerül sor az öreghegyi Bory téren és a Belvárosban, a Mátyás király körúton, a Zichy ligetnél, a Kossuth utcában és a Szent István téren. Az érintett autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Péntektől ismét ideiglenes buszmegálló-áthelyezés a megújuló Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 09.
A Móri út fejlesztési munkái miatt augusztus 11-én, pénteken 10.00 órától a III. Béla király elnevezésű, a Piac tér irányába vezető oldalon található buszmegállót áthelyezik a Zichy ligeti körforgalom MKB bank előtti, a helyközi autóbuszjáratok számára kialakított megállóhelyre.
Tovább...
 
Hétfőtől három hétre megváltozik a Honvéd utca forgalmi rendje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 04.
Folytatódik a Móri út, valamint a víz- és szennyvízvezeték felújítása, ezért augusztus 7-én, hétfőn reggel 8 órától előreláthatólag három hét időtartamra a Honvéd utca zsákutca lesz.
Tovább...
 
Csütörtökön, pénteken és hétfőn is áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. augusztus 02.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz augusztus 3-án és 4-én Szárazrét több utcájában, valamint a hétfőn a Kisteleki tanyán. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
A „33”-as járaton ideiglenesen kimarad az Ezredéves Iskola megálló Nyomtatás E-mail
Írta: Sajtóközlemény   
2023. augusztus 01.
Tájékoztatjuk a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy a Móri út felújítási munkáihoz kapcsolódóan 2023. augusztus 2-án, szerdán reggel 8.00 órától előreláthatólag augusztus 16-ig útzárat vezetnek be a Havranek József utca - Móri út csomópont laktanyák irányába vezető ágán.
Tovább...
 
Jelentős forgalmirend-változás lesz augusztustól Szárazrét több utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 31.
Augusztus 1-jétől a biztonságos közlekedés érdekében megváltozik a forgalmi rend Szárazrét több utcájában is. A lakó-pihenő övezetben a tanítási időszakban reggel megnövekedett átmenő forgalom balesetveszélyes hatásait csökkentik azzal, hogy zsákutcákká alakítják a Bodrogi, a Sió, a Gaja és a Kertész utcákat.
Tovább...
 
Hétfőn aszfaltozás miatt lezárják a Móri úti körforgalom Zichy liget felőli behajtóágát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 30.
Tájékoztatjuk a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy 2023. július 31-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 16.00 óráig aszfaltozási munkálatok miatt lezárják a Móri út – Zichy liget körforgalomi csomópont Zichy ligeti behajtóágát.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a FEZEN idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 27.
A FEZEN Fesztivál miatt 2023. július 30-án, vasárnap délig lezárják az Új Váralja sort az A3 jelű út (ez az Új Váralja sor és a déli összekötő közötti új út a Déli Vasút utca keleti ága vonalában) és a Takarodó út közötti szakaszon.
Tovább...
 
Kedden az Öreghegyen, szombaton Maroshegy több utcájában lesz áramszünet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 25.
Az E.ON tájékoztatása folytatódik az áramszünet július 25-én, kedden Öreghegyen, valamint szolgáltatáskimaradásra kell számítani július 29-én, szombaton Maroshegy több utcájában. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken áramszünet lesz a Takarodó úton és Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 20.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz július 20-án, csütörtökön a Takarodó út 9. szám alatt, valamint július 21-én, pénteken az Öreghegy több utcájában. Az érintett területeken. kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Kezdődik az Erzsébet út és a Lövölde utca közötti belső út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. július 14.
Az Erzsébet út és a Lövölde utca közötti útszakaszt is átadták a kivitelezőnek, hogy ott felújítsa az útburkolatot. Székesfehérváron a napokban mintegy ötven helyszínen adtak át út-, járda- és parkolófelújításra munkaterületet a Saára Gyula Útfelújítási Program keretén belül.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 2094