Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Ülést tartott a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 18.
ImageÖstör Annamária alelnök vezetésével zajlott tegnap délután a Székesfehérvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum. A bizottság ülésén a napirendi pontok között többek között a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia életében bekövetkezett változások, az Egészségdokk Addiktológiai Központ és Serdülő Krízis Centrum működése, valamint az Ifjúságkutatás vonatkozó tapasztalatai szerepeltek.
Tovább...
 
Útburkolat-helyreállítás miatt forgalomkorlátozás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 16.
ImageÁprilis 17-én, kedden forgalomkorlátozásra kell számítani a Távírda utcában. Reggel fél nyolc és délután 15 óra között végleges útburkolat-helyreállítási munkák miatt kérik a közlekedők türelmét.
Tovább...
 
Hétfőtől lehet égetni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 13.
ImageSzékesfehérvár közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2018. április 16. hétfőtől 2018. április 23. hétfőig 08.00 és 20.00 között engedélyezett, vasárnap azonban tilos az égetés!
Tovább...
 
Péntektől lezárják a Szárcsa utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 12.
ImagePénteken reggel 8 órától lezárják a Szárcsa utcát, mert megkezdődik a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjához kapcsolódóan a Basa árkon átvezető híd átépítése. Előreláthatólag május 10-ig tartanak a munkálatok, amelyek idejére mind a gépjárműforgalom, mind az autóbuszok számára terelőútvonalat jelöltek ki. Mindenki türelmét kérik!
Tovább...
 
Lezárják a Bregyó-köz egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 09.
Image2018. április 9. (hétfő) és április 18. (szerda) között a Ligetsor felújításához kapcsolódó közműkiváltások miatt lezárásra kerül a Bregyó-köz a Szedres dűlő és az iskolai parkoló bejárata között. A volt autóbusz decentrum területe a Szedres dűlő felől közelíthető meg és személygépkocsi parkoláshoz továbbra is igénybe vehető.
 
Forgalomkorlátozás pénteken a Szent István téren és környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 06.
ImageÁprilis 6-án, pénteken Székesfehérváron rendezik meg a Megyenapot és a Megyekorzót. A Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzata szervezésében megvalósuló programhoz kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Tovább...
 
Tűzgyújtás a szabadban: csak körültekintően! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 27.
ImageAz enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak. A szabadtéri tűz kialakulásának különösen kedvez a most következő időszak, hiszen a még száraz növényi részek könnyen lángra kapnak, a szeles időben pedig a legkisebb tüzek is gyorsan továbbterjedhetnek. A szabadtéri tüzek szinte mindegyikét emberi gondatlanság, felelőtlenség okozza, pedig sokat tehetünk azért, hogy megóvjuk környezetünket és a levegő tisztaságát.
Tovább...
 
Útzár csatornaépítés miatt a Zrínyi utca egy szakaszán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 21.
ImageSzerdától előreláthatólag június közepéig útzárat vezetnek be a Zrínyi utca Huszár és Erzsébet utca közötti szakaszán, közműépítés miatt. Az ingatlanok megközelítését biztosítják, zsákutcaként a kivitelezés állásához igazítva lehet majd megközelíteni az érintett szakaszokat.
Tovább...
 
Tovább enyhül, olvad a jég Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 04.
ImageVége a nagy hidegnek, napról napra enyhébbek lesznek a nappalok és az éjszakák is, így Velence-tó 7-8 cm-es jege is vékonyodik. Tulajdonképpen, mire elérte volna a biztonságos szintet, el is kezdett olvadni.
Tovább...
 
Tilos és veszélyes a fehérvári tavak jegére lépni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 04.
ImageVeszélyes és tilos a városi tavak jegére lépni, amit évek óta táblákkal is jeleznek a Csónakázó-tónál és a Palotavárosi tavaknál. A tavak folyamatos vízpótlása miatt nem alakulhat ki egységesen vastag jégpáncél, ezért van szükség a tiltásra.
Tovább...
 
Új tűzoltók érkeztek Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. február 21.
ImageÖt új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon. A tiszthelyettesek februárban eredményesen teljesítették a Tűzoltó II. részszakképzést, amelynek zárásaként múlt héten a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ kibocsátó ünnepségén ünnepélyes esküt tettek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 1571