Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Áramszünetek szerdán és csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 20.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan október 20-án, szerdán Öreghegy több utcájában, október 21-én, csütörtökön pedig az Ady Endre utcában lesz áramszünet.
Tovább...
 
A mustgáz veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 19.
A szüreti időszak, amely a kemény, ugyanakkor örömteli, eredményes munkán túl komoly veszélyeket is rejt magában. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltsége a mustgázmérgezés veszélyeire hívja fel a figyelmet. A tűzoltók 40-50 riasztás kapnak évente, az esetek felében már nem tudnak segíteni. Az alábbiakban a Kirendeltség tájékoztatóját olvashatják.
Tovább...
 
A Prohászka Ottokár úton és a kis Budain cserélik a közműveket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 18.
Október 18-án, hétfőtől lezárják az átmenő gépjárműforgalom elől a Budai út Vörösmarty tér – Várkörút közötti szakaszát. A kis Budai úton, valamint az azzal egybefüggő hálózatban futó Prohászka Ottokár úti közművek átépítése miatt van szükség a forgalomkorlátozásra.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a hétfőn több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. október 18.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan október 18-án Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a héten több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 13.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan október 14-én és 15-én Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Sávszűkület és a sebességkorlátozás az elkerülőn Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 11.
A Budapest-Balaton kerékpárút Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszán zajló építési munkálatok miatt október 11-től, hétfőtől megváltozik a forgalmi rend a Székesfehérvár elkerülő út – a 7. sz. főút csomópontjának környezetében. A sávszűkülettel és sebességkorlátozással járó munkálatok várhatóan 2021. december 15-ig tartanak.
Tovább...
 
Megszűnik az útlezárás szerdától a Gáz utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. október 06.
Elhárították a hibát a Gáz utcában. A földgázvezeték javítási munkálatainak befejezését követően október 6-án, szerdán délelőtt megszűnik az útlezárás. A Fecskepart irányába terelőútvonalon járó „33” jelzésű autóbuszjárat október 7-én, csütörtökön üzemkezdettől ismét az eredeti útvonalon közlekedik.
Tovább...
 
Félpályás lezárás kedden a Palotai út Mészöly Géza utcánál Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. október 05.
Csőtörés utáni hibaelhárítás miatt 2021. október 5-én, kedden a Palotai út Mészöly Géza utca – Schwäbisch Gmünd utca közötti szakaszán félpályás forgalomkorlátozást vezetnek be. A munkavégzés időtartama alatt a Piac tér irányába vezető forgalmi sávot lezárják, ezért a gépjárműforgalom váltakozó irányban egyforgalmi sávra terelődik. Mindenki türelmét és figyelmét kérik!
 
Áramszünet lesz kedden a Mártírok útján Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. október 05.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan október 5-én, kedden áramszünet lesz a Mártírok útján.
Tovább...
 
Hétvégi lezárás a Farkasvermi úti vasúti átjáróban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. szeptember 29.
A MÁV tájékoztatása szerint október 2-án, szombaton 22.00 órától október 3-án, vasárnap hajnali 02.00 óráig félpályás, illetve teljes útzárat vezetnek be utószabályozási munkálatok miatt a Farkasvermi úti vasúti átjáróban.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. szeptember 27.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 27-én és 28-án a Bőrgyár utcában, 30-án, csütörtökön pedig Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 1915