Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Útlezárás: csütörtöktől szombatig aszfaltoznak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 28.
2023. június 29-én, csütörtökön reggel 8.00 órától előreláthatólag július 1-jén, szombaton 21.00 óráig aszfaltoznak a Zichy Liget – Móri út – Dózsa György út körforgalmi csomópontban, így a csomópont és becsatlakozó útszakaszok ágain, valamint a környező utakon forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kerül sor.
Tovább...
 
Szombaton 8 és 14 óra között nem lesz használható a Balatoni úti felüljáró Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2023. június 23.
2023. június 24-én, szombaton 8.00 és 14.00 óra között összehangolt munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között. Csak a menetrend szerinti helyi és helyközi járatok, illetve a megkülönböztető jelzést használó járművek hajthatnak majd be.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken lezárják a Zámoly utca egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 22.
Aszfaltozási munkák miatt 2023. június 22-én és 23-án, csütörtökön és pénteken lezárják a Zámolyi utca Mikszáth köztől Kertalja utcáig tartó szakaszát teljes szélességében. A Zámoly köz is érintett, így zsákutcaként fog működni a megadott időszakban.
 
Csütörtökön több utcában is áramszünet lesz Feketehegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában június 22-én, csütörtökön 8.00 és 17.00 óra között. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Szombattól módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a 20-as és 30a számú vonalon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 16.
A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása szerint a 2023. június 17-től június 23-ig tartó, Veszprém – Ajka állomások között végzett munkák miatt a 20 és a 30a számú vonalon menetrendi változások lépnek érvénybe.
Tovább...
 
Hétfőtől várhatóan szombatig félpályás lezárás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 12.
Ahogy arról hírt adtunk, a kedvezőtlen időjárási körülményekre tekintettel a kivitelező e hétre halasztotta Maroshegyen, a Szilvamag utcában végzett szennyvíz-gerincvezeték bélelési munkákat. Június 12-én, hétfőtől várhatóan június 17-e, szombatig félpályás útlezárásra kell számítani a Tordai utcai csatlakozásban, és ezzel párhuzamosan útzárat is bevezetnek, azaz a Tordai utca ideiglenesen zsákutcaként működik majd.
Tovább...
 
Hétfőn Kisfaludon, kedden a Király sor egy részén lesz áramszünet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 12.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában június 12-én, hétfőn Kisfalud egyes utcáiban, valamint június 13-án, kedden a Király sor egy részén. Az érintett városrészekben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Gyommentesítési és területrendezési munkák miatt lezárták a murvás parkolót Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 08.
Székesfehérvár Városgondnokságának tájékoztatása szerint a Halász és Selyem utcák közötti murvás területen – a murvás parkolóban – a parkfenntartók gyommentesítési munkákat végeznek. Emiatt a területet tegnap 18.00 órától június 9-én, pénteken 15.00 óráig lezárták.
 
Forgalomkorlátozás a Szilvamag utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 06.
Félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani június 7-én és június 8-án Maroshegyen, a Szilvamag utcában.
Tovább...
 
A héten ezekben az utcákban zajlik a közvilágítás korszerűsítése Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 06.
A város teljes területén több mint 11 ezer lámpatestet cserélnek LED-esre a közvilágítás korszerűsítésének keretében. A lámpatestek üzembiztosabban és jelentősen, várhatóan több 50 %-kal csökkentett energiafogyasztással működnek. A régi lámpatesteket a Roneko Kft. munkatársai cserélik, a munkálatok várhatóan év végéig fejeződnek be. A kivitelező ezen időszak alatt heti lebontásban adja meg, hogy a város melyik pontján kell számítani a cserére. A június 5. és 11. közötti időszakra vonatkozó információkat közleményünkben olvashatják.
Tovább...
 
Nem működik a jelzőlámpa a Seregélyesi út – Mártírok útja csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 06.
A Seregélyes út – Mártírok útja csomópontban június 6-án, kedden a jelzőlámpa karbantartása és gépcseréje miatt nem működik a forgalomirányító berendezés. A hibaelhárítás sürgős, a nagyobb, tartósabb üzemzavarok megelőzése érdekében szükséges elvégezni. Az alárendelt Adonyi út helyett javasolt a Budai út, a Mártírok útja helyett pedig a Budai út vagy a Déli összekötő út használata.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 2086