Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozások Szilveszterkor Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. december 28.
ImageForgalomkorlátozásokat vezetnek be a Városi Szilveszter rendezvényeihez kapcsolódóan december 31-én és január 1-jén. Ez érinti egyes helyi és helyközi autóbuszok közlekedését is, a járművek terelőúton fognak közlekedni.
Tovább...
 
Maradandó károsodást is okozhat a tűzijáték és a petárda Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. december 28.
Évről-évre számos baleset történik a petárdák használata miatt azon túl, hogy állatok tömkelegét riogatják vele és megannyi embernek keserítik meg a szórakozását. A veszélyt vállalva sokan durrogtatnak illegálisan vásárolt, vagy házilag készült petárdákat, amiknek nem ismert, vagy nem ellenőrzött a hatóanyag, töltet mennyisége, minősége így gyakrabban okoz súlyos sérüléseket.
Tovább...
 
Útlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. december 09.
ImageA Deák Ferenc utca – Horvát István utca körforgalmi csomópontjában december 9-én távközlési akna javítási munkálatai kezdődnek. Ezért forgalomkorlátozásra kerül sor, mely előreláthatólag december 12-ig tart. A fehérváriak türelmét és megértését kérik!
Tovább...
 
Aszfaltozás miatt útlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 07.
ImageMa 08.00 és délután 14.00 óra között kerül sor a Gellért újsor és a Schwäbisch Gmünd utca közötti felújított útszakasz és a Tobak utcai csomópont aszfaltozására. A felújítási munkálat miatt a forgalom számára ideiglenesen megnyitott új útszakaszt előreláthatóan 08.00 és 14.00 óra között lezárják az autósforgalom elől.
Tovább...
 
Ünnepi elővigyázatosság Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2016. december 06.
ImageA karácsonyi ünnepek közeledtével a bevásárlóközpontok, adventi vásárok környékén Fejér megyében is nagyobb tömegre lehet számítani, ezért fontos, hogy mindenki fokozottan figyeljen értékeire.
Tovább...
 
Lezuhant repülő, brazil focistákkal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 30.
Lezuhant kedden Kolumbiában egy utasszállító repülőgép 81 emberrel, köztük a brazil Chapecoense labdarúgócsapatának játékosaival a fedélzetén - közölték a kolumbiai hatóságok. Öten (egyes források szerint hatan) élték túl a repülőgép-balesetet.
Tovább...
 
Rendezvények miatt forgalomkorlátozások pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. november 30.
ImageA Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred két pénteki rendezvénye miatt is forgalomkorlátozásokra kell számítani a városban. A közlekedők türelmét és megértését kérik!
Tovább...
 
Útlezárásra kell számítani a Tobak utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 28.
ImageA Schwäbisch Gmünd út – Jankovics utca közötti átkötő út építése miatt hétfőtől lezárják a Tobak utca „Korona Diszkont” mögötti szakaszát. Kérik a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetett forgalmi rend változást szíveskedjenek figyelembe venni!
Tovább...
 
Éjszakai lezárás a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. november 23.
ImageKedden 23 órától három éjszakán át lesz időszakos lezárás van a Várkörúton. Az adventi fények és díszek kihelyezése miatt kérik a közlekedők türelmét.
Tovább...
 
Szelvénybővítési munkálatokat végeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. november 23.
Két hónapra lezárásra kerül a Bakony utcában a szennyvíztisztító telep mellett lévő átjáró a Jancsár-csatorna felett, ahol a csapadékvíz-elvezető csatorna áteresz bővítésére kerül sor. A beruházásnak anyagköltsége minimális, mert a város nyugati elkerülő útjának építésénél ideiglenesen használt műtárgyak elemei kerülnek beépítésre, így a nagyszabású kivitelezés alig több mint tízmillió forintból valósulhat meg.
Tovább...
 
Éjszakai rongálót sikerült elcsípni a kamerarendszer segítségével Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 23.
Egyik fiatal tuját húzott végig a Fő utcán, a másik a buszpályaudvar biztonsági őrét támadta meg - a Közterület-felügyelet és a rendőrség sikeres együttműködésének köszönhetően mindkettőjüket elfogták.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 1455