Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Útlezárások a Tour de Hongrie 2017 miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 29.
ImageA Tour de Hongrie 2017 nemzetközi országúti kerékpárverseny miatt június 29-én, csütörtökön 16 és 17 óra között Székesfehérváron több utat lezárnak a rendőrök, így sok közlekedési csomópontban forgalomkorlátozásokra kell számítani. Mind a szervezők, mind a rendőrök a fehérváriak megértését és türelmét kérik! A nagy hőségre való tekintettel a várakozóknak több kereszteződésben vizet fognak osztani.
Tovább...
 
Tűzoltó Toborzó Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2017. június 27.
ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományába beosztott tűzoltó munkakörre.
Tovább...
 
Tájékoztató a szabadtéri égetéssel kapcsolatban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 25.
ImageAz erősödő felmelegedés, valamint a szeles és csapadékmentes napok számának növekedése miatt fokozott a tűzveszély, ezért a földművelésügyi miniszter általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el. A tilalom az erdőkre és fásításokra, valamint azoknak a kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokra érvényes. Tilos a tűzgyújtás továbbá a kijelölt tűzrakó helyeken is. A Katasztrófavédelem a szabadtéri égetéssel kapcsolatban tájékoztatót állított össze, amely az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
A rendőri hivatást népszerűsítik Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 20.
ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei továbbra is várják azokat, akik érdeklődnek a rendvédelmi pálya iránt és szeretnének tájékoztatást kapni a határvadász-képzés részleteiről.
Tovább...
 
Félpályás útlezárás hétfőtől a Nyitrai  Fiskális csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 19.
ImageCsőtörést követő burkolat-helyreállítási munkálatok miatt a hét elején forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a gépjárművezetőknek a Fiskális út és a Nyitrai út csomópontjában. A bevezetésre kerülő félpályás útlezárás miatt a 25-ös helyi buszjárat terelőútvonalon fog közlekedni. A korlátozások a WAZE applikáción keresztül is letölthetők. Az utazóközönség megértését kérik!
Tovább...
 
Lezárják a Palotai utat június 17-től Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 16.
ImageA Gaja-híd felújítási munkálatai miatt lezárják a Palotai út egy részét, így változások lesznek a közösségi közlekedésben is. A forgalomkorlátozásra június 17-e és augusztus 14-e között kell számítaniuk a gépjárművel közlekedőknek. A részletekről a városrész önkormányzati képviselője, a Polgármesteri Hivatal Közlekedési Irodájának vezetője, a kivitelező cég ügyvezetője és a KNYKK Zrt. forgalomszervezési osztályvezetője adtak tájékoztatást.
Tovább...
 
A nyári szünidőben is biztonságban Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 15.
ImageJúnius közepén véget ér a tanév, ezzel megkezdődik a gyermekek részére a bő két hónapos nyári vakáció. A gyermekek életkorukból és tapasztalatlanságukból adódóan a legveszélyeztetettebb résztvevői a közlekedésnek, hiszen gyakran nem rendelkeznek még a biztonságos közlekedéshez szükséges ismeretekkel.
Tovább...
 
Lezárják a Palotai út egy részét és áthelyezik a buszmegállókat! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 15.
ImageA Gaja-híd, valamint a Ligetsor felújítása miatt június 17-én szombattól forgalomkorlátozásokat vezetnek be, melyek augusztus 14-ig tartanak. Lezárják a Palotai út Új Csóri úti körforgalom és a Kereszttöltés út közötti szakaszát, valamint a Ligetsorról is több buszmegálló áthelyezésre került.
Tovább...
 
Toborzás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 13.
ImageA határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődők a megyeszékhelyen, az Auchan Áruházban találkozhatnak a rendőrség munkatársaival az alábbi időpontokban: 2017. június 13-án 16 órától 19 óráig, 2017. június 14-én 12 órától 15 óráig, 2017. június 15-én 12 órától 15 óráig.
Tovább...
 
Szirénapróba lesz hétfőn Paks harminc kilométeres körzetében Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2017. június 13.
ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatja a lakosságot, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. 30 kilométeres körzetébe eső településeken a lakossági tájékoztató- és riasztó rendszer működőképességének ellenőrzése érdekében a megyében Alap, Alsószentiván, Cece, Előszállás, Nagykarácsony, Sáregres, Vajta településeken csökkentett üzemű (morgató) szirénapróba végrehajtására kerül sor június 12-én, hétfőn 13 órakor.
Tovább...
 
Támogató segítség Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 12.
ImageA Készenléti Rendőrség munkatársai ismét közreműködnek a Velencei-tó térségében a közrend és a közbiztonság megerősítésében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 1496