Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Rendezvények miatt forgalomkorlátozások pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. november 30.
ImageA Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred két pénteki rendezvénye miatt is forgalomkorlátozásokra kell számítani a városban. A közlekedők türelmét és megértését kérik!
Tovább...
 
Útlezárásra kell számítani a Tobak utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 28.
ImageA Schwäbisch Gmünd út – Jankovics utca közötti átkötő út építése miatt hétfőtől lezárják a Tobak utca „Korona Diszkont” mögötti szakaszát. Kérik a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetett forgalmi rend változást szíveskedjenek figyelembe venni!
Tovább...
 
Éjszakai lezárás a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. november 23.
ImageKedden 23 órától három éjszakán át lesz időszakos lezárás van a Várkörúton. Az adventi fények és díszek kihelyezése miatt kérik a közlekedők türelmét.
Tovább...
 
Szelvénybővítési munkálatokat végeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. november 23.
Két hónapra lezárásra kerül a Bakony utcában a szennyvíztisztító telep mellett lévő átjáró a Jancsár-csatorna felett, ahol a csapadékvíz-elvezető csatorna áteresz bővítésére kerül sor. A beruházásnak anyagköltsége minimális, mert a város nyugati elkerülő útjának építésénél ideiglenesen használt műtárgyak elemei kerülnek beépítésre, így a nagyszabású kivitelezés alig több mint tízmillió forintból valósulhat meg.
Tovább...
 
Éjszakai rongálót sikerült elcsípni a kamerarendszer segítségével Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 23.
Egyik fiatal tuját húzott végig a Fő utcán, a másik a buszpályaudvar biztonsági őrét támadta meg - a Közterület-felügyelet és a rendőrség sikeres együttműködésének köszönhetően mindkettőjüket elfogták.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken is határvadász toborzást tartanak Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 03.
ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a megyeszékhelyen folytatja tovább toborzó tevékenységét. A rendőrség munkatársai 2016. november 3-án, 13.00 órától 16.00 óráig, valamint 2016. november 4-én, 11.30 órától 13.30 óráig Székesfehérváron, a Fehér Palota Üzletközpontban várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.
Tovább...
 
Forgalmirend-változások az 56-os megemlékezések idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 21.
ImageAz 1956-os megemlékezések, városi ünnepségek idején lezárásokra, forgalomelterelésekre kell számítani. Október 21-én, péntektől október 24-én, hétfőig a város érintett pontjain, utcáin kérik a közlekedők figyelmét, a lakosság megértését és türelmét!
Tovább...
 
Felújított tűzoltóautóval gazdagodtak a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. október 20.
ImageA pázmándi önkéntes tűzoltók képviselői Ambrus Sándor elnök vezetésével egy felújított tűzoltógépjármű fecskendőt vettek át Budapesten, a BM HEROS telephelyén Bérczi László tűzoltó dandártábornoktól, országos tűzoltósági felügyelőtől.
Tovább...
 
A szén-monoxid-mérgezés megelőzhető! Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. október 20.
A téli időszak sajnálatos velejárója, hogy mindennapossá válnak a szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos hírek. A szén-monoxid jelenlétét nem érzékeljük, mivel színtelen, szagtalan, a szervezetre gyakorolt hatásai (rosszullét, szédülés, hányinger, fáradtság) könnyen összetéveszthetőek egyéb betegségek tüneteivel. Az akár halálos kimenetelű esetek néhány egyszerű és könnyen betartható szabállyal megelőzhetők.
Tovább...
 
Marad a szürke, hideg idő Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. október 17.
ImageBár vasárnap kicsit normalizálódott a helyzet, semmi jóval nem kecsegtet az előrejelzés, ami a jövő hét időjárását illeti. Marad az igazi szürke, borús, sokszor esős, szeles, összességében kifejezetten kellemetlen, tipikus késő őszi idő. Hétfőtől szerdáig néha még felszakadozik rövidebb időszakokra a felhőzet, ám csütörtökön és pénteken - a mostani számítások szerint - stabilan esős nappal kalkulálhatunk.
Tovább...
 
Csütörtöktől lehet égetni Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 12.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2016. október 13-tól (csütörtöktől) 20-ig (csütörtökig) 08.00 és 20.00 között engedélyezett! Vasárnap azonban tilos az égetés!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 1449