Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Blog
Blog
Beköszönő Nyomtatás E-mail
Szerkesztőségi hírek
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 01.

"Minden lehetséges annak, aki hisz." - zeng fülünkben a Bibliában olvasható Igazság.

Mert igen, valóban így van. Hittünk benne, hogy létre tudunk hozni egy olyan honlapot, amely valódi értékeket közvetít, széleskorű és korrekt tájékoztatást nyújt, miközben a minőségi szórakoztatást sem hanyagolja el.

Igényesek voltunk. Tudtuk, hogy milyen hiányosságok tapasztalhatók a magyarországi média információ-szolgáltatásában, s különösképp, hogy mennyire hiányzik Székesfehérváron egy olyan on-line médium, amely a belpolitikát, a gazdaságot, az egyházat, a sportot, és a kultúrát egyaránt magához öleli.

Amely nem kirekesztő, hanem befogadó állásponton helyezkedik el. Ezek vagyunk mi. Befogadók.

Nemcsak hírt adunk a Székesfehérváron és közvetlen környezetében történő eseényekről, hanem magával az olvasóval is foglalkozunk. Az "Önök írták" rovatban például szívesen megjelentetjük a fiatal tollforgatók cikkeit, a "Kreatív"-ot pedig azok figyelmébe ajánljuk, akik verseiket, novelláikat közzé szeretnék tenni, vagy épp a fotóművészetük, szobrászkodásuk, festői ambícióikból született gyümölcsöket akarják megosztani másokkal.

"Minden kezdet nehéz." - hangzik a közhelyes mondás, s ez sajnos ránk is igaz. E honlap még nem tükrözi pontosan azt a formát, amely vágyaink között szerepel, de igyekszünk, hogy minél színesebb legyen, hogy minnél több információt Önök elé tárjon.

Olyan ez, mint egy réti virág tavasszal: percről percre pompázatosabban fordítja fejét a Nap felé, s egyre inkább kitűnik a fű közül.

Látogassanak hát el hozzánk minden nap, hogy lássák ezt a kibontakozást! Ha véleményük van, írják meg nekünk! Tanácsot és kritikát kapni mindig nagy öröm, hiszen abból tanulunk. Programajánlónkba pedig küldjék be azokat az eseményeket, amelyekre fel szeretnék hívni a közönség, és szerkesztőségünk figyelmét. 

Köszönjük!