Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lehet még jelentkezni az ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyamra
Lehet még jelentkezni az ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyamra Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. január 06.

ImageSzékesfehérvár Egészségfejlesztési Tervében fontos célkitűzéseket fogalmazott meg. Ennek részét képezik a partneri együttműködések, a közösségek és civilek bevonása az egészségfejlesztésbe. A város külső források bevonásával is több programot valósít meg.

 

Fontos, hogy minden családban legyen egy-egy ember, aki képes arra, hogy életet mentesen, segítséget nyújtson. Ezt a célt szolgálja az az elsősegélynyújtó tanfolyam, amely hamarosban elindul városszerte. A programra a Humán Szolgáltató Intézetnél lehet jelentkezni, a képzés ingyenes.

A tanfolyamon különböző eszközök segítik az elméleti tudás mellett a gyakorlati tudnivalók elsajátítását. A tematikának vannak gyerekekre és felnőttekre szabott részei is, így folyamatosan várják a jelentkezéseket a Humán Szolgáltató Intézetnél, telefonon a 22-505-467-es telefonszám 101-es mellékén, valamint az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

- A képzés mindenki számára ingyenes, és Székesfehérvár teljes lakossága számára elérhető.

- A képzés időtartama 2 x 2-2,5 óra, azaz a felmerülő kérdésektől függően 4-5 óra mely rövid szünetet beiktatva egyhuzamban történik.

- Jelentkezni az elsosegé Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges vagy 22/328-898 (101 mellék) telefonszámon lehet.

- Az oktatás helyszíne lehet diákok, pedagógusok, és iskolák technikai dolgozói esetében az iskola, munkahelyi csoportok esetében a munkahely, nyugdíjas csoportok esetében a nyugdíjasklub.

A szervezők városrészenként szeretnék csoportokat összeállítani és megkeresni az ideális helyszínt, ezért kérik, hogy jelentkezéskor mindenki nevezze meg lakóhelyét.

- A képzés nagyon gyakorlatias, a sürgősségi, segédeszköz nélküli elsősegélynyújtásról szól. Javasolt 12 éves kortól 99 éves korig minden korosztálynak, attól függetlenül, hogy részt vett-e már valaha ilyen jellegű oktatáson.

- A képzés nem tanfolyam jellegű, nem ad bizonyítványt, oklevelet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >