Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Magyarázom a bizonyítványom
Magyarázom a bizonyítványom Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2012. január 11.

ImageA tanév feléhez közeledve ismét aktuális témát választottak a Szülők Akadémiájának szervezői. Ezúttal "Magyarázom a bizonyítványom" címmel szerveznek kötetlen beszélgetést a szülőknek a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola aulájában.

 

2012. január 12-én, csütörtökön 17.00 órától immár a harmadik összejövetelét tartja a Szülők Akadémiája. Bárki csatlakozhat a programhoz a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola aulájában. A résztvevőket ezúttal Prof. Dr. Bábosik István várja.

A Kodolányi János Főiskola tanszékvezető egyetemi tanára "Magyarázom a bizonyítványom - értékelés és személyiségfejlesztés" címmel tart előadást.

A Szülők Akadémiája 2011 szeptemberében indult el. Székesfehérvár Önkormányzata, a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, valamint A Szabadművelődés Háza fogott össze. Ezek a szervezetek hívták életre a programsorozatot, ahol a szülők szakmai előadásokat hallgathatnak, majd pedig kötetlenül beszélgethetnek a fiatalokat érintő témákról.

Az interaktív előadások érdekesek és mindig aktuális témát dolgoznak fel. A Szülők Akadémiája minden szülő előtt nyitott és ingyenes program. A rendezvényeket a szülőkre hangolva szervezik meg, hogy magyarázatot adjanak és segítsenek a családban felmerülő problémák megoldásában, valamint hogy biztosítsák a szakemberekkel folytatott közvetlen párbeszédet a gyermeknevelés feszítő kérdéseiről.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >