Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tehetségkutató verseny a FEZEN-en
Tehetségkutató verseny a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

Könnyűzenei tehetségkutató versenyt rendez szeptember 13-án a FEZEN Fesztivál a Tehetséges Zenészekért Alapítvánnyal és helyi önkormányzattal karöltve. A FEZEN Kodolányi Színpadán lebonyolításra kerülő „bemutatkozásokra” szeptember 8-ig lehet jelentkezni – bármilyen könnyűzenei műfajban. A győztes jutalma 100.000 Ft, valamint egy 150.000 Ft-os hangszervásárlási utalvány.

A verseny részletes leírása:

Időpont: 2008. szeptember 13., 10:00

Helyszín: FEZEN Fesztivál, Kodolányi Színpad (Székesfehérvár, Bregyó-köz, Városi Szabadidő -és Sportközpont) [pontos helyszín a fesztiváltérképen]

Nevezni lehet: bármilyen könnyűzenei műfajban

Nevezési díj: nincs

Nevezés módja: (min. 2 db saját szerzeményű dal!) - hangzóanyag (CD vagy DVD lemez) beküldése - letölthető MP3 formátumú audio fájlhoz közvetlen link megjelölése - csak Székesfehérváron és a régióban (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye) alkotó előadók nevezhetnek!!!

Beküldés módja: - postai küldemény az alábbi címre: Székesfehérvár MJV Polgármesteri Hivatal, Városmarketing Iroda, 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. A borítékra írjátok rá: FEZEN Tehetségkutató - elektronikus levél az alábbi címre: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges A tárgy mezőbe írjátok bele: FEZEN Tehetségkutató

A beküldött anyagoknak mindkét esetben tartalmaznia kell az alábbiakat: - zenekar/produkció neve - stílus megjelölése - max. 2 db saját szerzemény audio vagy video felvétele - min. 1 db fotó az előadókról - amennyiben van: honlap, biográfia az előadókról - min. 2 db mobil telefonszám, amelyeken el lehet érni az előadókat

Nevezési határidő: 2008. szeptember 08., 12:00 Csak a fenti határidőig BEÉRKEZETT nevezéseket van módunkban elfogadni!!!

Elbírálás: -

 előválogató: 2008. szeptember 09-én, szakmai zsűri általi meghallgatáson - a FEZEN Fesztiválon megrendezendő döntőn a legjobb 15 produkciót díjazza helyszíni szakmai zsűri - csak az első 3 helyezést díjazzuk!

Díjak:

- 1. díj: 100.000,- Ft készpénz, valamint 150.000,- Ft értékű hangszervásárlási utalvány

- 2. díj: 50.000,- Ft készpénz, valamint 100.000,- Ft értékű hangszervásárlási utalvány

- 3. díj: 100.000,- Ft értékű hangszervásárlási utalvány (A pénzdíjak csak az alábbi célokra fordíthatók: hangszer vagy technikai eszköz vásárlása, stúdióidő, próbaterem bérlete, saját kiadványok finanszírozása)

A díjakat átadja: Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár Polgármestere

A tehetségkutató támogatói: - Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata - A Tehetséges Zenészekért Alapítvány - Bauer Sound Hungári Kft. (Fehérvár Hangszerház) - Yamaha-Atlantisz Music Magyarország Kft. (Atlantisz Hangszerbolt) - FEZEN Fesztivál A verseny menete: - az előválogató után versenyben maradt 15 zenekart telefonon értesítjük.

Amennyiben valaki 2008. szeptember 10-én nem elérhető, úgy a sorban utána következő veszi át a helyét.

 - a helyszíni versengésben részt vevőknek 2008. szeptember 13-án, legkésőbb 09:00 óráig be kell jelentkezni személyesen a verseny helyszínén!

- 2008. szeptember 13-én 09:30 órakor kisorsoljuk a versenyzők sorrendjét

- 2008. szeptember 13., 10:00 - a tehetségkutató kezdete - minden előadó 2 saját szerzeményt adhat elő élőben, de max. 10 percet játszhat! - két előadó között 10 perc technikai átállási szünet lesz, miközben a zsűri értékeli a produkciót

- a zsűri értékelése pontrendszer alapján történik (1 - 10 pontig) az alábbi szempontok alapján: hangszeres tudás, kreativitás, dalszövegek, lemezlovasoknál egyediség, muzikalitás, műfaji megfelelés

- a versenyzők mindegyike napijegyet kap az aznapi FEZEN Fesztivál programokra

Technikai lebonyolítás:

- zenekarok esetében az alábbiakat kell hozni: hangszerek, dobhoz kiegészítők (lábgép, pergő, cintányérok és duplázó, ha két lábdobbal zenélsz). A szervezőség biztosít dobtesteket (láb, 2 felső és 1 állótam, cintányér-állványok), alaperősítőket (1 bass és 1 gitár alap), front -és monitorhangosítást, mikrofonokat, keverőpultokat, állványokat, kábeleket, fénytechnikát és színpadtechnikát.

- DJ-k és fél playback előadók esetén kell hozni a lejátszáshoz szükséges eszközöket, amin min. követelmény a jack kijárat, de lehetőség szerint XLR!

A helyi technika a színpadi technikai eszközökön kívül DI-box-okat biztosít csak!

Részletes technikai információ: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A tehetségkutató látogatása INGYENES!!!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >