Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Reneszánsz játszóház a leendő elsősöknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. január 12.

ImageIskolanyitogató sorozatának részeként ezúttal reneszánsz játszóházba várja az érdeklődőket a Széna Téri Általános Iskola. A nagycsoportos óvodások és szüleik csütörtökön délután játékos körülmények között ismerkedhetnek a tanító nénikkel és az oktatási intézménnyel.

 

A Széna Téri Általános Iskola nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megismertesse programjait és az intézmény életét a leendő első osztályosokkal.

Ezért iskolanyitogató programsorozatot szerveztek, aminek januári első foglalkozásán reneszánsz játszóházba hívják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket. Iskola-VÁR-játék címmel zajlik az iskolabemutató program, az érdeklődőket január 12-én, csütörtökön 16.30 órakor a Széna Téri Általános Iskolában várják.

A játékos foglalkozáson ott lesznek a negyedikes tanítónők - Anna, Adrienn, Erika, Kinga, Lotti és Zsuzsa néni -, akik a leendő elsősöket várják majd szeptembertől.

A következő iskolanyitogató foglalkozáson játékos sorversenyeket szerveznek a leendő elsősöknek, valamint szülői fórummal és nyílt tanítási órákkal is készül az intézmény életének és oktatási rendszerének megismertetésére a Széna Téri Általános Iskola.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >