Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Ismét lesz Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud
Ismét lesz Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2012. január 16.

ImageImmár 19. alkalommal rendezik meg a Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? című megmérettetést Fejér megyében élő nyugdíjasok számára. A szépkorúak és rokkantnyugdíjasok, illetve idősklubok előadóművészetben, valamint a képző-, ipar- és népművészet bármely ágában megmutathatják tehetségüket.

 

Az előadóművészeti kategóriában gyakorlatilag minden színpadi műsorszámmal lehet nevezni, legyen az énekes és hangszeres produkció, vers- és prózamondás, tánc vagy színjáték. Feltétel azonban, hogy olyan műsorszámot válasszanak, melyet a korábbi években még nem mutattak be A Szabadművelődés Háza által rendezett Ki-Mit-Tud?-on.

Egyéni fellépőknél a produkció hossza maximum 5 perc lehet, a nevezési díj 600 forint, az intézmény által felkért zongorakísérővel együtt 2.500 forint. Csoportoknál a létszám nem haladhatja meg a 25 főt, a műsoridő legfeljebb 8 perc lehet, a nevezési díj pedig 2.200 forint. Jelentkezési lapok kérhetőek A Szabadművelődés Háza portáján, de letölthetőek az intézmény honlapjáról és a Galériából is.

A kitöltött dokumentumokat 2012. január 31-ig kell elküldeni postai úton a Fürdősor 3. szám alatti intézménybe, vagy csatolt dokumentumként a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre. A produkciókat vasárnaponként, február 19-én és 26-án, valamint március 4-én és 11-én mutatják be a művelődési házban, innen a legjobbak jutnak be a Vörösmarty Színházban megrendezésre kerülő gálaműsorra.

A képző-, ipar- és népművészeti kategóriákban a korábbi években még nem nevezett művekkel lehet jelentkezni, a szervezők azonban kérik, hogy gobelin technikával készült alkotásokkal ne pályázzanak. A tárgyakat február 1-jén és 2-án, 9.00 és 16.00 óra között lehet leadni A Szabadművelődés Házában. A szakmai zsűri február 3-án bírálja el az alkotásokat, melyek közül a legkiválóbbakat kiállítás keretében mutatják be.

A tárlat megnyitóját és a díjátadót 2012. február 19-én, vasárnap tartják 10.00 órai kezdettel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >