Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ez nehéz menet lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. január 24.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 megszerezte első pontjait az EBEL középszakaszában. A pontgyűjtést kedden Salzburgban folytathatják a fiúk, ám ez a feladat cseppet sem ígérkezik könnyűnek. A szezonban már sokszor értek el bravúrt a mieink, remélhetőleg most is így lesz.

 

"A terveknek megfelelően kezdtük a középszakaszt. A Ljubljana ellen nagy iramot diktáltunk hatvan percen át, a játékosaink pedig rengeteg szép dolgot csináltak. Számos gólhelyzetet alakítottunk ki, jóval többet, mint az ellenfelünk. A kapusuk azonban remek napot fogott ki, ezért sem lett nagyobb a gólkülönbség. Az Olimpijának is akadtak jó időszakai, az eredmény azt sugallhatja, hogy szoros meccs volt, ám a valóságban javarészt mi uraltuk a találkozót. Az emberelőnyös játékunk nem volt valami jó, de az emberhátrányos védekezésünk hiba nélkül működött" - emlékezett vissza Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályedzője.

Kedden egészen Salzburgig utazik a csapat.

"Újabb nehéz feladat vár ránk. A célunk az, hogy újabb pontokkal gazdagodjunk, de ez nem lesz egyszerű. Legalább annyit kell dolgoznunk majd érte, mint a szlovének ellen. A Szalzburg csatárai kiemelkedően gyorsak, jelentős kihyvás elé fogják állítani a védelmünket. Ezért is lesz fontos a korong nélküli játék és a kapuelőterek uralása. Emberfórban is hatékonyabbá kell válnunk, mert ez döntő lehet" - jegyezte meg a szakember.

A szakmai stáb a lehető legtöbb játékost be kívánja vetni a Red Bull ellen. Szerencsére nincs újabb sérült vagy beteg a keretben. Az összeállításban nem várható változás, a kapuban Adam Munro kezd.

 

Red Bull Salzburg - Sapa Fehérvár AV19

Salzburg, 2012. január 24. 19:15

Vezeti: TRILAR, VEIT, Hribar, Siegl

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >