Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Barkácsolás a bélyegek birodalmában
Barkácsolás a bélyegek birodalmában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. január 27.

ImageHagyományaihoz hűen idén is indít játszóház-sorozatot a Városi Könyvtár Széna téri Tagkönyvtára január 28-tól. A foglalkozásokat vezető pedagógusok célja, hogy a könyvtárba járó gyerekekkel még inkább megszerettessék az intézményt és új látogatókat, olvasókat is megnyerjenek maguknak. Első alkalommal a bélyegekkel játszanak, majd jeles ünnepekhez kötik a foglalkozásokat.

 

„Barkácsolás, társasjáték a bélyegek birodalmában” – ezt a címet viseli a szombati, 10.00-12.00 óra között zajló játszóház. A gyerekek postásként képzeletben beutazzák Magyarországot.

Városról városra haladnak, majd éppen az adott településhez kapcsolódó kérdéseket kell megválaszolniuk. A helyes válaszokért bélyegeket kapnak, melyekből minél többet kell összegyűjteniük. A játék végén ezekből a bélyegekből egy dobozkát készítenek különleges, úgynevezett dekupázs technikával.

A játszóházak májusig, havonta egy-egy alkalommal folytatódnak.

Februárban gyöngyből lehet kokárdát készíteni, márciusban lesz húsvéti, áprilisban pedig anyák-napi barkácsolás. Az utolsó, májusi alkalomra mindenki elviheti kedvenc társasjátékát.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >