Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Megfelelni a magas elvárásoknak
Megfelelni a magas elvárásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. január 27.

ImageSokáig emlékezetes sikert aratott kedden a Sapa Fehérvár AV19. A diadal feletti öröm helyébe azonban hamar a következő meccsre fókuszálás lépett, hiszen pénteken a Klagenfurt érkezik Székesfehérvárra.

 

"Az idény legjobb idegenbeli eredményét értük el Salzburgban. A védekezésünk 60 percen át jól működött, és vezetésünk birtokában is fegyelmezettek maradtunk. Korai gólunknak köszönhetően a hazaiaknak nagyobb energiákat kellett a támadás érdekében mozgósítani, ez pedig lehetőséget adott számunkra, hogy ellentámadásokat vezessünk. Csatáraink helyzetkihasználása átlag feletti volt, ezen az estén minden befelé pattant. Fizikálisan és mentálisan is erősebbnek bizonyultunk az ellenfélnél. Fiatal kapusunk, Bálizs Bence oroszlánrészt vállalt a sikerből, akárcsak a Vas Márton vezette csatártrió. De mindenki megérdemli a dicséretet" - elemezte Énekes Lajos a nem mindennapi győzelem hátterét.

Két hazai meccs következik, elsőként a KAC ellen.

"Kemény összecsapás lesz, amelyen folytatni szeretnénk a pontszerzést. Egy ilyen győzelem után sosem könnyű megfelelni a hazai közönség elvárásainak, épp ezért el kell felejtenünk a keddi találkozón elért eredményt, de meg kell tartani a fegyelmezett, kemény munkát és a kiváló hozzáállást. Idén már sikerült jó eredményeket elérni a KAC ellen, azon leszünk, hogy ez pénteken is így legyen. Játékunk alapja a védekezőmunka kell, hogy legyen, ez sosem egyszerű a Klagenfurt remek támadói ellen. Türelmesnek kell maradnunk és csak a valós gólszerzési esélyeket megragadni" - tette hozzá a szakember.

Az összeállításban nem várható változás, bár Magosi Bálint szereplése kérdéses. A kezdőkapus személyéről pénteken születik döntés.

Sapa Fehérvár AV19 - Klagenfurt AC

Székesfehérvár, 2012. január 27. 19:15

Vezeti: DREMELJ, TRILAR, Hribar, Rakovic

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >