Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Újra lesz Óperenciás Meseünnep és Mesemondó Verseny
Újra lesz Óperenciás Meseünnep és Mesemondó Verseny Nyomtatás E-mail
Írta: H. T,   
2012. február 06.
Image Ismét megrendezi a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár az Óperenciás Városi Meseünnepet és Mesemondó Versenyt Fejér megyében élő általános iskolások számára. Jelentkezni február 20-ig lehet, a válogatókat március elején, a döntőt a hónap végén rendezik meg. A legjobbak könyvet kapnak, illetve nyári táborban vehetnek részt.
 
A gyerekek egy magyar szerző által írt mesével vagy magyar népmesével vehetnek részt a versenyen.
 
Az A-R betűs névkezdéssel rendelkező fehérvári iskolák diákjai számára március 5-én rendezik a válogatót, az S-Z betűs névkezdésű fehérvári intézmények és a vidéki iskolák tanulóit pedig március 6-án várják.
 
A mesemondó verseny döntője március 21-én, szerdán 14.00 órakor lesz, a válogatók és a finálé alkalmával közreműködik a Dalmesterek Együttes. A gyerekeket három korosztályban – 1-2., 3-4., 5-8. osztályos – értékeli a zsűri.
 
A legjobban szereplő 1-2. osztályosok könyvjutalmat kapnak, míg a másik két kategória kiválóságai részt vehetnek az intézmény által szervezett nyári táborban.
 
A vállalkozó kedvű diákok február 20-ig jelezhetik részvételi szándékukat, a kitöltött jelentkezési lapokat a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre vagy a 8000 Székesfehérvár, Sóstó ltp. 1. postacímre kell elküldeni, de személyesen is el lehet juttatni a művelődési házba.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >