Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Munro: "Jól tudtam, hogy ki áll a másik kapuban"
Munro: "Jól tudtam, hogy ki áll a másik kapuban" Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. február 08.

ImageA Red Bull Salzburgot legyőzni mindig különleges érzés. Hiszen az EBEL regnáló bajnokáról van szó, aki egy igazi legendát is bevetett a vasárnapi mérkőzésen. A győzelem édes ízéről ezúttal Adam Munro, Láda Balázs és Kovács Csaba nyilatkozik.

 
Adam Munrot szemlátomást feldobta, hogy egy igazi NHL-legendával "párbajozhatott":
 
"Természetesen jól tudtam, hogy ki áll a másik kapuban" - kezdi mosolyogva a kanadai hálóőr, aki a 60 kapujára tartó lövésből 57-et hárított! - "Nagyon élveztem a meccset, szeretem ha ilyen sok dolgom van és persze, ha jól megy a védés. Igazi csapatmunka volt ez a siker, egy alkalommal például DaCosta "védett" helyettem. Ez is mutatja mennyire együtt van a társaság. A végén könnyű dolgom volt, hiszen a srácok magabiztosan belőtték a büntetőket."
 
A mérkőzés első fehérvári gólját a védőként és centerként is helytálló Láda Balázs szerezte:
 
"Nagyon jó érzés volt gólt lőni Turconak. A meccs előtt még viccelődtünk is a srácokkal, hogy ki fogja elsőként felavatni. Éreztem, hogy jó meccset fogunk játszani, hiszen a Salzburg ellen mindenki kettőzött erővel küzd és Munro is nagyon felszívta magát. Kiélezett mérkőzés volt, örülök, hogy mi nyertünk" - zárta szavait a Miskolcról igazolt bekk.
 
Kovács Csaba góljával vezetett először a mérkőzésen a Sapa. Süti így emlékszik vissza a derbire:
 
"Borzasztó kemény meccs volt, egy nagyon jó csapat ellen. A zsinórban elszenvedett három vereség után fontos volt a győzelem, mind a pontok, mind az önbizalmunk szempontjából. A gólom Palko érdeme is, nagyon nagy passzt adott és volt helyem ellőni Turco mellett. Összességében jól játszottunk, de az emberelőnyös helyzeteink hatékonyságán mindenképpen javítanunk kell a jövőben!"
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >