Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hatékonyabb munkavégzésre kérték a városgondnokot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. február 09.

ImageA város útjain található nagy mennyiségű hó folyamatos, hatékonyabb eltakarítását kérte Székesfehérvár polgármestere a városgondnoktól. Dr. Cser-Palkovics András azért hívatta magához Bozai Istvánt, hogy első kézből kérjen tájékoztatatást az aktuális helyzetről a hóeltakarításért is felelős vezetőtől.

 
Az elmúlt napok rendkívüli időjárásának köszönhetően Székesfehérváron is számos feladat várt és vár a Városgondnokságra.
 
Nagy mennyiségű hó esett le a város útjaira, a helyzetet pedig a tegnapi erős szél tovább nehezítette. Számos lakossági jelzés érkezett dr. Cser-Palkovics Andráshoz a hóeltakarítás kapcsán, ezért a munkák ütemezéséről ma délelőtt személyes tájékoztatást kért a polgármester Bozai István városgondnoktól.
 
Mint a megbeszélésen elhangzott: a havazás és erős szél mellett a nagy hideg miatt nem sikerült a kellő hatásfokot elérni sem a csúszásmentesítésben, sem a hóeltakarításban. Ám ezek a munkálatok folyamatosan zajlanak, és a helyzet egyre javul Székesfehérvár útjain.
 
Az utak megtisztításának felgyorsítására kapott polgármesteri utasítást a városgondnok. Bozai István ígéretet tett a hóeltakarításba bevont gépek számának növelésére, valamint a többszöri sózásra is, hogy biztonságosan közlekedhetőek legyenek a város útjai.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >