Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elhunyt Dr. Nagyné Dr. Sipos Mária Hajnalka, a Tüdőbeteg-Gondozó adjunktusa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 10.

Image Elhunyt Dr. Nagyné Dr. Sipos Mária Hajnalka, a Tüdőbeteg-Gondozó adjunktusa. A doktornő 1958.05.21.-én született Móron. Tanulmányait a móri Táncsics Mihály Gimnázium német tagozatán kezdte, majd a SOTE Általános Orvostudományi Karán tanult 1976 – 1982 között. I. Szakvizsgáját 1987-ben szerezte Anaesthesiológia-ból, intenzív therápiaból, 1996-ban pedig Tüdőgyógyászatból is szakvizsgázott. 2002-ben adjunktusi kinevezést kapott.

 
Munkáját 1982 októberében kezdte meg a Székesfehérvári Megyei Kórház Központi Intenzív Osztályán. 1989-ben átkerül a Tüdőgondozóba, s közben 3 évet Csákváron, a Pulmonológia Osztályán töltött. Orvosi munkája mellett már korábban is foglalkozott tanítással, nővérképzéssel, majd 2007-től a Bugát Pál Egészségügyi Szakiskolában szaktanárként dolgozott. A szakképzés mellett azonban orvosi hívatását sem adta fel, a Tüdőgondozó munkáját továbbra is segítette.
 
"A csillagok ragyogása volt két szemében,
nap tündöklésénél szebb volt mosolya!
Elindult egy lélek, tovább szállt,
Távolra tőlünk, mely nagyon fáj ! ! ! ! ! "
 
„Elment a legkiválóbb orvos, tanár ,feleség, családszerető édesanya és munkatárs, akit valaha ismertünk.” – emlékeztek vissza rá a Tüdőbeteg- Gondozó dolgozói – „Őszinte, tiszta lelkű , szeretetet sugárzó , másokon mindíg segíteni akaró Ember volt. Tisztelték, szerették betegei, felnéztek rá, rajongtak érte tanítványai. Ő volt a mi mosolygós Hajnikánk, akinek elvesztése miatt érzett fájdalmunkat, szavakkal kifejezni nem tudjuk. Már az Angyaloknál van, ők vigyáznak rá, mert maga is Angyal volt. „
 
" Pihenj Te drága szív,
mely megszüntél dobogni,
szerető jóságod
nem tudjuk feledni "
 
A doktornőt fájó szívvel gyászolják a Tüdőbeteg-Gondozó dolgozói.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >