Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Hamarosan megkezdik a Székesfehérvár nyugati elkerülő III. szakaszának tervezését
Hamarosan megkezdik a Székesfehérvár nyugati elkerülő III. szakaszának tervezését Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 14.

Image A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. eredményt hirdetett a 8. számú főút Székesfehérvár nyugati elkerülő III. szakasz kiviteli terveinek elkészítésére kiírt közbeszerzési eljáráson.

 
A NIF sajtóosztályától megtudtuk, hogy az 5 beadott ajánlat közül az összességében legelőnyösebb ajánlatot a TURA-Terv Mérnökiroda Kft. adta be, az ajánlati ár 294.000.000.-Ft + Áfa.
 
A nyertes ajánlattevőnek el kell készítenie a 110 km/h tervezési sebességű, nagyságrendileg 7 km hosszú 8. számú főút Székesfehérvár nyugati elkerülő III. szakasz kiviteli terveit.
 
A tervezési feladat magában foglalja továbbá a szakági tervek elkészítését, az összes és teljes körű műszaki dokumentáció elkészítését. A tervezőnek továbbá vizsgálatokat (aszfaltvizsgálatok, geotechnikai vizsgálatok, teherbírás mérés stb.) kell végeztetnie a hatályos Útügyi Műszaki Előírás figyelembevételével.
 
A fejlesztés előkészítése az Új Széchenyi Terv részeként az Európai Unió támogatásával a Közlekedés Operatív Program (KÖZOP) keretein belül valósul meg.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >