Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az Olimpija Ljubljanára hangolódva
Az Olimpija Ljubljanára hangolódva Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. február 16.

Image Az alsó- és felsőházi rájátszás záró fordulóját követően kialakultak a párok, így a legjobb nyolc csapat vasárnap újult erővel kezdheti meg az immár egyenes kieséses rendszerben a küzdelmet. A mieink a Ljubljanával csatáznak.

 
Nem mindennapi eredmények születtek kedd este - akár a felső-, akár az alsóház eredményeit böngésszük. A Sapa Fehérvár AV 19 fantasztikusan szerepelt a sorozatban, s hajszál választotta el Sofronékat attól, hogy még a mostani bravúrnál is nagyobbat elérve a második helyen végezzenek. 4-1-es vezetésünkkor megelőztük a horvátokat, de aztán a két kapott gól a győzelmünket ugyan nem, csak a második helyezésről szóló álmainkat foszlatta szét.
 
Így is parádés, amit a fiúk véghezvittek, s szemeinket persze nyomban a többi eredményre szegeztük. Nagy csatában nem volt hiány. A Klagenfurt 3-2-re győzött az éllovas Linz otthonában, s így megelőzte a Salzburgban szétlövés után 7-6-os vereséget szenvedett Olimpija Ljubljanát.
 
A szlovének ezzel a 6. helyen zártak, így kiderült, hogy a vasárnap kezdődő sorozatban Pance és társai ellen folytathatjuk bravúros szereplésünket, a KAC pedig a Salzburggal találkozik. Az alsóházban még ennél is öldöklőbb volt a küzdelem: a 11 pontos Znojmo szabadnapja ellenére megőrizte vezető helyét, s hetedikként a második Medvescak Zágreb otthonába látogat négy nap múlva.
 
A Vienna, Vilach, Graz elkeseredett harcot vívott egymással, s az ellenfeleikkel egyaránt, s a végén a bécsiek örülhettek. Akiknek talán papíron a legkönnyebb dolguk volt a záró napon, hiszen a Jesenicét fogadták, akik – bár kétszer is egyenlítettek -, végül nagy ellenállást nem fejtettek ki, amit a 11-3-as végeredmény is mutat.
 
Győzelmével a Capitals csatlakozott utolsóként a legjobb nyolchoz. Hiába győzött a Villach 3-1-re a Graz ellen, mindkét együttes – „természetesen” a Jesenicével együtt – lecsúszott a rájátszásról.
 
A párosítás tehát:
 
Linz-Vienna Capitals
Medvescak-Znojmo
Volán-Ljubljana
Salzburg-KAC
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >