Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lopás engedéllyel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. február 22.

Image Lopás miatt indult büntetőeljárás két huszonéves ercsi fiatalemberrel szemben, akik egy körbekerített telekről próbáltak vasszerkezeteket eltulajdonítani, azonban pechjükre tetten érték őket. Kihallgatásuk során azt állították, engedélyt kaptak a vasak elszállítására…

 
Németh - Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Ercsiben, a Szent István út – Mázsaház utca kereszteződéséhez riasztották a helyi járőröket, miután onnan bejelentést tett egy helyi önkormányzati képviselő - aki a városi polgárőrszervezet tagja -, hogy tolvajokat füleltek le.
 
Mint kiderült, a 25 és a 21 éves – egyébként a rendőrség előtt nem ismeretlen – fiatalok a Szent István úton sétáltak kedden kora délután, amikor az egyik épület mögött feltűnt nekik egy vasszerkezet, illetve egy vasállvány.
 
Az ő elmondásuk alapján festők dolgoztak az épületben lévő üzletben, akiktől megkérdezték, hogy elvihetik-e a vasat, és mivel ők igennel feleltek, magukhoz is vették a két szerkezetet, melyeknek értéke 10 500 Ft.
 
Tervük az volt, hogy a méhtelepen leadják azokat, hogy pénzhez jussanak, azonban ez meghiúsult, amikor a rendőrök elfogták őket. A vasszerkezeteket a rendőrök lefoglalták, és az épület tulajdonosának visszaadták. A két tolvajt a járőrök az Ercsi Rendőrőrsre állították elő, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.
 
Mindketten szabadlábon védekeznek.
 
< Előző   Következő >