Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Március elsején ismét V-Klub
Március elsején ismét V-Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 01.

Image Március elsején immár harmadik összejövetelét tartja a Városi Klub, ahol ezúttal két új kötetet mutatnak be. A Székesfehérvár Levéltárával, a Kodolányi Főiskola Történeti és Hungarológiai Műhelyével, valamint az Alba Civitas Történeti Alapítvánnyal közösen szervezett összejövetelt csütörtökön 18 órától a Városi Levéltárban rendezik meg és mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 
Március 1-jén, csütörtökön 18 órától a Városi Levéltár Szekfű Gyula termében tartja következő programját a Városi Klub. A helyszínválasztás nem véletlen, hiszen ezúttal Hóman Bálint és Szekfű Gyula munkásságán keresztül pillanthatnak be az érdeklődők az 1938-as eseményekbe.
 
A múlt század két kiváló történészének székesfehérvári kötődését is megismerhetik a róluk készült kötetek bemutatójából. Csurgai Horváth József és L. Simon László közreműködésével zajlik a csütörtöki rendezvény, melyet ezúttal Székesfehérvár Levéltárával, a Kodolányi Főiskola Történeti és Hungarológiai Műhelyével, valamint az Alba Civitas Történeti Alapítvánnyal közösen szervezett meg a klubot éltre hívó Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület.
 
Érdekes előadások, értékes beszélgetések sok ismert fehérvári lokálpatrióta társaságában.
 
Ezt kínálja a V-Klub, ahova mindenkit szeretettel várnak a szervezők!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >