Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Venezuelai vendég Székesfehérváron
Venezuelai vendég Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. D. E.   
2012. március 02.

Image Szerdán érkezett Székesfehérvárra Adriana Gottberg Gil, a Venezuelai Bolivári Köztársaság Budapesti Nagykövetségének ideiglenes ügyvivője. A magas rangú vendég részt vett egy iskolai spanyolórán, majd rövid megbeszélést folytatott dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel és Brájer Éva alpolgármesterrel. Végül részt vett a Turisztikai Desztináció Menedzsment Konferencián és megtekintette a készülő Hetedhét Játékmúzeum című kiállítást a Hiemer-házban.

 
Adriana Gottberg Gil a Venezuelai Bolivári Köztársaság Budapesti Nagykövetségének ideiglenes ügyvivője szerdán délelőtt érkezett Székesfehérvárra. Dr. Adriana Gottberg Gil Venezuela fővárosában, Caracasban született. Sebészorvosként szerzett egyetemi végzettséget a venezuelai Los Andes Egyetemen, 1988-ban.
 
A Venezuelai Bolivári Köztársaság Magyarországi Nagykövetségének ügyvivőjévé 2008-ben nevezték ki. Székesfehérvári látogatásának első állomása a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai épülete volt, ahol részt vett egy spanyol nyelvű tanórán. Meghallgatta a tanulók előadásait városunkról és beszélgetett a fiatalokkal.
 
A nyelvi órát követően az Ügyvivő asszony Brájer Éva alpolgármesterrel találkozott, majd dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel folytatott megbeszélést, ahol a két ország közötti kapcsolat mellett Székesfehérvár történelméről, kulturális, gazdasági életéről és turisztikai terveiről is szó esett.
 
Ezt követően Adriana Gottberg Gil részt vett a 14.00 órakor kezdődő Turisztikai Desztináció Menedzsment konferencián és megtekintette a készülő Hetedhét Játékmúzeum című kiállítást a Hiemer-házban.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >