Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győzelem az első meccsen
Győzelem az első meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. március 09.

Image A Sapa Fehérvár AV19 csapata - Derek Ryan egy és Mihály Árpád két góljával - 3-0 arányban legyőzte a Dab.Doclert a bajnoki elődöntő első mérkőzésén.

 
 
Dab.Docler-Sapa Fehérvár AV19: 0-3 (0-2, 0-1, 0-0)
 
Dunaújváros, vezette: Halassy, Nagy, Kovács
 
Dab.Docler: Sevela - Lencsés, Pozsgai, Kiss, Velebny, Hüffner, Hegyi Á, Tökési, Somogyi, Pavuk, Erdélyi, Mihalik, Papp, Hegyi Á.Z., Gröschl, Virág, Peterdi, Vaszjunyin, Galannisz, Azari, Szappanos Vezetőedző: Stephan Lundh
 
Sapa Fehérvár AV19: Bálizs - Horváth, Durco, Sofron, Vas, Ladányi, Pratt, Láda, Klassen, Ryan, Mihály, Sille, Orbán, Palkovics, Sikorcin, Kovács, Magosi, Benk Vezetőedző: Kevin Primeau Gólszerzők: Ryan, Mihály (2)
 
A három győzelemig tartó elődöntő első mérkőzésén Munro, DaCosta és Johansson nélkül kezdett a Sapa Fehérvár. A légiósok hiányát nem érezte meg a csapat, hiszen Ryan már a harmadik percben betalált (0-1). A gyors vezető gól után sem változott a mérkőzés képe. Támadott a Fehérvár és ennek eredményeképp Mihály Árpád a 10. percben már két gólosra növelte az előnyt.
 
Az eredmény az első szünetig már nem is változott, 0-2-vel vonulhattak pihenőre a csapatok. A második húsz percet aktívabban kezdte a Dunaújváros. Galannisz tette próbára Bálizs képességeit. "Brunya" többször is bravúrral védett, így nem tudtak közelebb kerülni az Acélbikák. A 32. percben aztán érkezett ismét Mihály Árpád és megszerezte saját maga második, csapata harmadik találatát (0-3).
 
Peterdiék továbbra sem találták a fogást az Ördögökön, így megnyugtató - három gólos - Sapa előnyről indult a záró játékrész. Ennek megfelelően csendesen csordogált a mérkőzés, csak ritkán élénkült meg a játék. A Dab.Docler próbálkozott becsülettel, de sok hibával játszottak Gröschlék.
 
A Fehérvár pedig csak annyit adott ki magából, ami a biztos győzelemhez szükséges volt. A meccs végi örömet fokozta, hogy Bálizs shutout-tal fejezte be a mérkőzést. A párharc állása így 1-0 a Sapa Fehérvár AV19 javára. Folytatás pénteken, immár az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban 18:30-as kezdettel.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >