Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Köszöni a közreműködést az István Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2012. március 23.

Image Színházi gálaműsorral zárta fennállásának 25 éves évforduló alkalmából indított jubileumi programsorozatot az István Király Általános Iskola. Az intézmény ezúton is köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki közreműködött a nagyszabású esemény megszervezésében.

 
Az István Király Általános Iskola életében különös jelentőséggel bír a 2011-2012-es tanév, hiszen az intézmény ebben az évben ünnepli fennállásának negyedszázados évfordulóját.
 
A szeptemberben indított jubileumi programsorozatot március 19-én, hétfőn nagyszabású gálaműsorral zárták a diákok és tanáraik a Vörösmarty Színházban, együttműködve a Palotavárosi Óvodával.
 
Az esten Krählingné Kovács Tünde igazgatónő üdvözölte a meghívott vendégeket. A műsorban több mint 300 gyermek szerepelt, a közönség népi gyermekjátékokat, színjátékokat, táncos produkciókat tekinthetett meg. A műsor végén Mészáros Attila ifjúsági tanácsnok köszöntötte az intézményt és adott át díszoklevelet.
 
Az iskola ezúton is köszönetét fejezi ki a szülőknek, a támogatóknak, a pedagógusoknak és a gyerekeknek, hogy munkájukkal, közreműködésükkel hozzájárultak a gálaműsor álmának megvalósításához.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >