Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Rugby bajnokság Vácon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 04.

Image Vácon rendezték meg a női rugby bajnokság negyedik fordulóját. A tavaszi szünetben hazatért Magyarországra az eddig Portugáliában lévő Gyölcsös Mária, a Boavista Femini Portó játékosa, s pályára is állt.

 
----- Fehérvár Rugby Club - Vác 42 - 5. /22 - 0.
 
Pontszerzők: Pap Eszter 17 pont, Gyolcsos Mária 15.
 
Gyölcsös Ferenc edző a Fehérvári Híreknek elmondta, hogy a mérkőzésen egyértelmű volt az FRC lányainak teknikai főlénye, szépen kidolgozott, előkészített támadások sakk - matt helyzetei ellen nem tudott mit tenni a fiatal váci női csapat.
 
------ Fehérvár Rugby Club - Agárdi Angyalok 25 - 7./ 15 - 0.
 
Pontszerzők: Pap Eszter 15. Huszti Katalin 5, Gyolcsos Mária 5.
 
Ezen a mérkőzésen a két válogatott játékost is felvonultató agárdi csapat sem tudott mit kezdeni a rutinosabb, magasabb szintet képviselő fehérvári lányokkal. Kerner Krisztián női válogatott edző nem találta az ellenszerét a sorra megismétlődő FRC -és céloknak. A mérkőzés utolsó percében Péter Edina sikeresen használta ki a fehérváriak gyengéjét, 7 pontot szerzett.
 
----- Fehérvár Rugby Club - Szeged 42 - 0. /22 - 0.
 
Vörös Virág szót fogadott! A női szakág vezető által felkészített szegedi női csapat győzelmi reményekkel lépett pályára, a mérkőzés első percében Pap Eszter gyorsan kiábrándította a szegedieket 5 - 0. Gyolcsos Mária második percben vitt célja 5 pont és azt követő jutalomrúgás + 2 pont (12 -0) végleg bebizonyította, hogy ez a szegedi győzelem nem ma lesz. Pontszerzők: Pap Eszter 20 pont, Gyolcsos Mária 12. Huszti Katalin 5. Végezetül Vörös Virág az előző mérkőzések dicséretét követően szót fogadott, ami öt pontot ért. 
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >