Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ülést tartott a megyei államigazgatási kollégium Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 10.

Image Székesfehérváron, a megyei kormányhivatal dísztermében tartotta idei első ülését a Fejér Megyei Államigazgatási Kollégium, dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott, a megyei kormányhivatal vezetője elnökletével. A testület döntött az Államigazgatási Kollégium 2012. évi munkatervéről, valamint állandó bizottságai idei feladatairól, dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott előterjesztésében.

 
Csathó Barna kommunikációs vezetőtől megtudtuk, hogy ezt követően „A közfoglalkoztatás helyzete és 2012. évi tervei Fejér megyében” címmel Buday Attila, a megyei kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója tartott előadást, majd a Fejér Megyei Intézményfenntartó Központ működéséről adott tájékoztatást Mátrahalmi Tibor, a szervezet vezetője.
 
„Esélyegyenlőség a népegészségügyben: szűrővizsgálatok, védőoltási rendszer” címmel dr. Müller Cecília megyei tiszti főorvos, a megyei kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve vezetője tartott előadást, prezentációt.
 
A megyei államigazgatási kollégium a tájékoztatókat köszönettel tudomásul vette. A megyei államigazgatási kollégium – a törvény szerint –, a Fejér Megyei Kormányhivatal koordinációs feladatait elősegítő állandó fóruma.
 
A Kollégium tagjai: a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetői, főosztályvezetői, a szakigazgatási szervek vezetői, valamint a területi államigazgatási szervek, továbbá a rendészeti szervek megyei vezetői.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >