Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Régiós Hatósági Szakmai Vetélkedő Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. április 10.

Image A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Régiós Hatósági Szakmai Vetélkedőt rendezett az igazgatóság épületében Székesfehérváron. A megmérettetésre összesen 16 kolléga érkezett Komárom-Esztergom, Veszprém és Fejér megyéből.

 
A résztvevőknek egy 100 kérdésből álló tesztet kellett kitölteniük, amely átölelte a teljes hatósági szakterületet.
 
A rendezvény részeként dr. Zoltán Ferenc ny. tű. ezredes a hő- és füstelvezetés változásairól, Németi László tű. őrnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei iparbiztonsági főfelügyelője az integrált hatósági tevékenységről, a külső védelmi tervről, a katasztrófavédelmi hozzájárulásról és az üzemazonosításról, Kelemen Csaba gépészmérnök pedig a „Tűzjelző berendezések tervezői szemmel” címmel tartott előadást.
 
A tesztlapok kiértékelését követően került sor az eredményhirdetésre, az elismeréseket az első három helyezettnek Magosi Lajos tű. alezredes, igazgató adta át.
 
A vetélkedőn harmadik helyezést ért el Egerszegi Zsuzsanna tű. őrnagy, Fejér megyéből, a második helyen Fekete Tamás tű. főhadnagy végzett Veszprém megyéből, az első helyet pedig Csizmadia Sándor tű. őrnagy érdemelte ki Komárom-Esztergom megyéből.
 
Az értékelésnél az elért pontszámok mellett a tesztlap kitöltéséhez szükséges idő is számított, egyforma pontszám esetén a teljesítési idő alapján mérlegelte az értékelő bizottság a helyezéseket.
 
Erre szükség is volt, hiszen a II. és a III. helyezett azonos pontszámot ért el, így esetükben a kérdéssor kitöltéséhez felhasznált idő döntötte el a végleges sorrendet.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >