Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Budapest-bajnokok a felsővárosi röplabdás gyerekek
Budapest-bajnokok a felsővárosi röplabdás gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2012. április 17.

Image Megnyerte a budapesti mini bajnokság döntőjét a Felsővárosi Általános Iskola röplabda csapata, mely a  fináléban bizonyult a legjobbnak. Az ötcsapatos tornán valamennyi mérkőzését behúzta a Felsővárosi.

 
Az 1999-2000-es (mini) korosztályú röplabda-bajnokság döntőjét rendezték Budapesten, a hétvégén. Székesfehérvárt a Felsővárosi Általános Iskola képviselte.
 
A tornán az Újpest, a Gödöllő, a Runkil és a Malév együttesei vettek még részt. A Felsővárosi valamennyi találkozóját sikerrel vette, s végül megnyerte a bajnokságot. A versenysorozat a diákolimpiai felkészülés része volt – ezt Nagy Róbert edző mondta el a Fehérvári Sport Online Sportmagazinnak.
 
A tréner azt is hozzátette, hogy voltak kifejezetten jó és gyengébb periódusai is a csapatnak a meccsek során, egyszer pedig az is előfordult, hogy tizenöt pontos hátrányt ledolgozva nyertek a gyerekek. Nagy kiemelte, hogy utóbbi bravúr a gárda tartását és küzdeni tudását egyaránt bizonyította.
 
Eredmények:
 
Felsővárosi – Újpesti CSDE 3-0
Runkil – Felsővárosi 1-2
Felsővárosi – Gödöllő 2-1
Malév –Felsővárosi 1-2
 
A győztes együttes tagjai: Klemán Róbert, Kiss Marcell, Nagy Ákos, Takács Milán, Béndek Botond, Szőke Zoltán, Tárnok Ákos, Nagy Ádám.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >