Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Nemzetközi fotópályázat a vidéki életről
Nemzetközi fotópályázat a vidéki életről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 18.

Image A Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület részt vesz a „Nemzetközi fotópályázat a vidéki életről„  című pályázaton. A szervezők ennek keretében várják minden profi és amatőr fotós anyagát, amely a Velencei-tó és térségét (Gárdony-Kápolnásnyék-Nadap-Pákozd-Pázmánd-Sukoró-Velence-Vereb-Zichyújfalu ) mutatja be.

 
Beadási határidő: 2012 május 3.
 
Feltételek: 3 db fotó adható be kategóriánként - CD-én kérik, kategória, kép címe, fotó készítője, elérhetőségek: feltüntetve -mellékelve, - a fotókról maximum 1-1db A/4 méretű papírnyomatot is kérnek
 
Beadási cím: postán vagy személyesen Velencei-tó Térségfejlesztő Egyesület 2481. Velence, Balatoni út 65.
 
e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  
 
Telefonszám: 06-22-470-212, www.velenceitoleader.eu
 
A Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület Döntéshozó Testülete választja ki a beküldött pályázatokból a kategóriánként 3 db fotót amelyet a LEADER HACS pályázatként feltölt az Európai Vidékfejlesztési Hálózat (EVH) pályázatára
 
----- Háttéranyag:
 
Fényképpályázatot hirdet az Európai Vidékfejlesztési Hálózat, amelyre a vidéki életet bemutató fotókat várnak. A győztesek egy brüsszeli díjátadón vehetnek részt, képeiket pedig többek között egy vándorkiállításon is bemutatják.
 
Az Európai Vidékfejlesztési Hálózat (EVH) fotóversenyt indított A vidéki Európa képei („Images of Rural Europe”) címmel, amelyre a mai európai vidéki életet tükröző fényképeket vár hat kategóriában.
 
A pályázat nyitva áll minden profi és amatőr fotós előtt, aki valamelyik európai uniós tagállam lakosa. A jelentkezők akármennyi képpel indulhatnak, amely megfelel a hat kategóriának (vidéki emberek, vidéki környezet, vidéki foglalkoztatás, vidéki sokszínűség, vidéki fiatalok, a LEADER szelleme), de csak a LEADER Helyi Akciócsoportjuk (HACS) jogosult a pályaművek feltöltésére. -
 
---- Egy LEADER HACS kategóriánként csak három képet indíthat.
 
A győztes fotókat kiállítják az Európai Bizottság központjánál, a brüsszeli Berlaymont épületnél 2012. június 22. és július 10. között. Emellett a nyertes fotósokat és a HACS-okat meghívják a 2012. június 27-i díjátadó ünnepségre, ahol jelen lesz Dacian Cioloş, a Bizottság mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért biztosa is.
 
Ezt követően a fotókat egy európai vándorkiállításon mutatják be, és egy keménykötésű kiadványban is megjelentetik még ebben az évben.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >