Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Japán és Nagy-Britannia mellett Dél-Korea is ellenfél
Japán és Nagy-Britannia mellett Dél-Korea is ellenfél Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. április 26.

Image A ljubljanai divízió 1-es világbajnokságon Szlovénia és Ausztria jutott fel a legjobbak közé, azt viszont már most tudjuk, hogy a 2013-as vb-n Japán és Nagy-Britannia mellett Dél-Korea ellen is készülhetünk.

 
Az ázsiai gárda nem kis bravúrt hajtott végre azzal, hogy a házigazda Lengyelországot (is) legyőzve a csoport élén végzett. Méghozzá úgy, hogy a lengyelek már 2-0-ra is vezettek Dél-Korea ellen, akik végül 3-2-re győztek, kiharcolva ezzel a feljutást a mi csoportunkba.
 
Csak a történeti hűség kedvéért: a divízió 1/B-ben Dél-Korea és Lengyelország mellett Hollandia, Románia, Litvánia és Ausztrália küzdött egymással, s bár a lengyelek a gólok tekintetében kiemelkedtek – a legtöbbet lőtték (31) és a leglevesebbet kapták (7), be kellett érniük a második hellyel, hiszen hiába nyerték meg valamennyi meccsüket, a végén betliztek.
 
Dél-Koreának még az is belefért, hogy a hollandokat csak a ráadásban tudták legyőzni, tehát nem száz százalékos teljesítménnyel várták a lengyelek elleni döntő ütközetet, ám akkor – győzni tudtak, s ez feljutást ért a számukra.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >