Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ügyfélkapu létesíthető a kormányablakokban is
Ügyfélkapu létesíthető a kormányablakokban is Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. május 10.

Image Az elektronikus ügyintézést segíti a személyes ügyfélkapu, melyet kormányablakokban is lehet létesíteni, személyes megjelenés útján, a 18. életév betöltését követően. Az első ügyfélkapu nyitása ingyenes, létesítéséhez személyazonosító okmány, valamint érvényes, saját használatban lévő elektronikus levélcím (email-cím) szükséges.

 
Az ügyfélkapun keresztül számtalan ügyet el lehet intézni, néhány példa a sok közül: Az adóbevallást május 21-ig ügyfélkapun keresztül is be lehet küldeni az adóhatósághoz.
 
A mezőgazdasági támogatások igényléséhez szükséges egységes kérelmet ügyfélkapun keresztül is be lehet nyújtani május 15-ig.
 
A Takarnet 24 Internet alapú rendszeren keresztül - ügyfélkapus belépést követően - elektronikus nem hiteles tulajdoni lap és térképmásolat kérdezhető le díjfizetés ellenében.
 
Fejér megyében: Székesfehérváron a Piac tér 10. szám alatt (a munkaügyi kirendeltség épülete), Dunaújvárosban pedig a Vasmű út 39-ben (a körzeti földhivatal mellett) találhatóak kormányablakok, ahol hétfőtől péntekig, 8-tól 20 óráig várják az ügyfeleket.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >