Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Győri szurkolók rabolták ki a vidistákat
Győri szurkolók rabolták ki a vidistákat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. május 15.

Image Rablás miatt indult büntetőeljárás öt győri focidrukkerrel szemben, akik a vasárnapi Videoton FC – Győri ETO labdarugó-mérkőzés után megtámadtak három fehérvári fiatalembert, akiktől elvették Vidi sáljaikat. Az elkövetőkre a bejelentést követő néhány percben a nyomozók találtak rá.

 
Németh - Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője honlapunknak elmondta, hogy az egyik sértett tegnap este fél nyolc után tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy Székesfehérváron, a Budai út – Gáz utca kereszteződésében öten megtámadták őt és két társát, majd mindegyiküktől elvették Vidi sáljaikat.
 
Mint az az adatgyűjtéseket követően kiderült, a három Vidi drukker éppen hazafele tartott a tegnap esti Videoton FC – Győri ETO focimeccs után, amikor a fenti kereszteződésben lévő két tíz emeletes panelház közötti füves területen ismeretlen személyek léptek oda hozzájuk kötekedő hangnemben, majd a rajtuk lévő VIDI sálakat követelték tőlük. Mivel azonban a sértettek ezt nem adták nekik oda, mindhármukat bántalmazták.
 
Egyiküket hadba rúgták, a másikat állon ütötték, míg a harmadikat orrba vágták, majd mindegyiküktől elvették a nála lévő VIDI sálat, és beültek egy sötétzöld színű VW Passatba, majd elhajtottak a helyszínről. A civil ruhás nyomozók a Dózsa György úton figyeltek fel a sértettek által adott információk alapján a sötétzöld színű VW Passatra, ami a Móri úton hajtott kifelé a városból. Amikor azonban az út szélén a sofőr meglátott egy rendőrautót, jobbra bekanyarodott egy zsákutcába.
 
Megpróbált ugyan visszafordulni, de akkor már a nyomozók autójukkal útjukat állták, és elfogták a gépkocsiban ülő öt győri férfit. A két 28 éves, a két 32 éves, valamint a 30 éves férfiakat a fehérvári nyomozók rablás elkövetésével gyanúsították meg.
 
Közülük ketten nem tettek vallomást, míg hárman tagadták a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatásukat követően mindegyiküket bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.
 
< Előző   Következő >