Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szamóca-díj és családokat segítő szolgáltatások
Szamóca-díj és családokat segítő szolgáltatások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. május 16.

Az Alba Plazában került sor tegnap a „Mindenünk a család” című projekt megnyitójára, valamint a Nemzetközi Családnap alkalmából a SZÉNA Egyesület átadta a tavalyi év fő támogatóinak, partnereinek és önkénteseinek a Szamóca-díjakat is.

 
A SZÉNA Egyesület a Családokért és a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány sikeresen pályázott a TÁMOP 5.5.1.B-11/2 kódjelű pályázati kiírásra, melynek célja a családi közösségi kezdemények és programok megerősítése.
 
A két szervezet közös erővel, 42.495.292 Ft támogatásból valósít meg képzéseket, tréningeket, előadásokat, klubfoglalkozásokat, és családi nagyrendezvényeket, illetve szociális-, pénzügyi-, jogi- és munkába visszasegítő-tanácsadást is szerveznek majd az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával. Kiemelt hangsúlyt kap a program során az, hogy segítsék az édesanyákat a gyermekvállalást követő elhelyezkedésben.
 
A sajtótájékoztatót követően Viza Attila Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzati Képviselője és Bálesné Elekes Rita a SZÉNA Egyesület elnöke adták át a Szamóca-díjakat.
 
Az idei évben díjazásban részesült az Alpha-Vet Kft az esélyegyenlőségi programok támogatásáért; a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány és a Smart Grant Alapítvány a programokon nyújtott együttműködésért; a Videoton FC és a Vörösmarty Színház a térítésmentesen biztosított jegyekért.
 
Fiatal önkéntesek kategóriájában Báles Rita, Bokros Eszter, Elekes Gergő és Szilasi Tamás kapott elismerő oklevelet.
 
További díjazott lett Schrenk Éva és Fekete Szilvia, valamint a családok közül Vajda Zsuzsanna és családja, Schneider Erzsébet és családja, Szabóné Bartha Katalin és Szabó Sándor, Reiber Józsefné és családja, valamint Chrisztóf Attiláné és családja.
 
A program végén bohócműsorral és közös tortázással ünnepelték a Nemzetközi Családnapot.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >