Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hollis hosszabbított Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. május 24.

Image A harmadik európai szezonját is Székesfehérváron tölti Damian Hollis, akinek honosítását hónapok óta intézi a klub. - Ő is azok közé a kosarasok közé tartozik, akiket nagyon szeret a közönség, nem csoda, hogy sokan örültek, amikor tavaly első külföldiként őt kötötte magához az Albacomp.

 
A helyzet annyiban hasonló, hogy Damian Hollis ismét hosszabbított, aláírta a következő szezonra szóló szerződését Fehérváron - de lehet, hogy ősztől nem légiósként kell számolni vele...
 
Halm Rolland ügyvezető elmondta, hónapok óta dolgoznak az amerikai utánpótlás-válogatottként világbajnoki ezüstérmes bedobó honosításán. Elképzelhető, hogy a "magyar" Hollis nemcsak a fehérvári csapat, hanem a válogatott hasznára is lehet majd? Őt magát kérdeztük erről.
 
- Először is azt szeretném leszögezni, nagyon boldog vagyok, hogy ismét szerződést kötöttem az Albacomppal - kezdte Damian. - A magyar állampolgárság pedig hatalmas megtiszteltetés számomra. Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, ha magyarként játszhatok, a válogatottság pedig nagyszerű élmény volna. Ha tehetem, természetesen szeretnék megpróbálni segíteni a magyar válogatottnak, egy jó Európa-bajnoki szereplés érdekében.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >