Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tizedik alkalommal rendezik meg a Fehérvár Szépe szépségversenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. május 29.

Image Idén tizedik, jubileumi alkalommal rendezik meg a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt. Az idei esztendőben is 16. életévét betöltő hölgyek jelentkezését várják. Jelentkezni írásban, önéletrajzzal és két darab fotóval lehet - melyből 1 egészalakos egy pedig portré formátumú legyen - június 17-ig postai úton „Fehérvár Szépe” megjelöléssel a Novotel Hotel (Ady e. u. 19-21) címére elküldve, vagy személyesen a hotel recepcióján elhelyezett gyűjtődobozba bedobva.

 
Az elődöntőre június végén kerül sor a Novotel Hotelben, itt kerül kiválasztásra az a 18 hölgy, akik részt vehetnek az augusztusi felkészítő programokon és házi versenyeken. Augusztusban 3 hetes felkészítő táborban, csapatépítő tréningen, fotózásokon, exkluzív külső helyszíneken megvalósuló programokon vehetnek részt a lányok.
 
Ezen felül elsajátítják a színpadi mozgást, tánckoreográfiákat, valamint frizura, smink és ruhapróbákon vesznek részt. Idei év újdonsága, hogy a teljes szépészeti munkát (frizura, smink, köröm) a Butterfly szalon munkatársai végzik.
 
A jubileumi színházi döntő pedig új látványelemekkel fog bővülni. - mondta el Óber László védjegytulajdonos. Dobos Petra, aki 2011-ben nyerte el a címet és elmondta, hogy a Fehérvár Szépe olyan kiinduló alapot jelentett számára melyre építve több modellmunkát sikerült elnyernie.
 
Egyúttal arra biztatta a lányokat, hogy jelentkezzenek, mert aki affinitást érez a szépségversenyek iránt az a Fehérvár Szépe versenyre alapozva messzire juthat. Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője kiemelte, hogy egy különleges szépségversenyt teremtettek.
 
A szépségek évről évre megmutatták, hogy nem illenek rájuk a sztereotípiák, bebizonyították, hogy szépség, intelligencia, siker, elhivatottság járhat kéz a kézben.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >