Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Graffitiző fiatalok rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 06.

Image Rongálás miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon két huszonéves férfivel szemben, akik az éjszaka az egyik fehérvári sportcsarnok falát összefirkálták. Egy szemtanú bejelentése alapján sikerült őket elfogni.

 
Németh - Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője honlapunknak elmondta, hogy A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére éjszaka fél tizenkettő körül telefonált be a Gáz utcából egy lakó, hogy ablakából látta, amint fiatalok festékszóró spray-vel fújják le a közeli sportcsarnok oldalát, majd elmentek a Lövölde utca felé.
 
A bejelentést követően az ügyelet egyből a helyszínre irányította a járőröket, akiknek a Lövölde utcában sikerült elfogniuk a három fiatalembert. Közülük kettőnek a tenyerén piros festék volt látható. Miután előállították őket a kapitányságra, kiderült, hármuk közül ők ketten vettek részt a graffitizésben.
 
Egy piros festékszóró spray-vel fújtak különböző feliratokat a sportcsarnok falára, illetve bejárati ajtajának üvegére. Harmadik társuk csak végignézte tettüket. A 20 és a 22 éves férfiakat a nyomozók rongálás elkövetésével gyanúsították meg.
 
Egyikük beismerte a firkálást, míg a másik tagadta, hogy ő fújt volna a festékszóróval. Mindketten szabadlábon védekeznek.
 
< Előző   Következő >