Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mindegyik magyar lány döntőbe jutott a junior öttusa-EB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. június 08.

Image Tegnap a női selejtezővel kezdődött a fehérvári Európa-bajnokság, a lányok a Köfém-csarnokban vívással indították a napot. Négy magyar szerepelt a két csoportban, Kovács Sarolta esélyesként, a többiek még újoncként. Szépen teljesítettek, mindannyian ott lehetnek a szombati döntőben.

 
Az öttusa-selejtezőben nincs lovaglás, de amióta a kombinált számot bevezették, azért itt is van bizonytalanság.
 
Nem árt jól kezdeni a selejtezőt, hogy a futás-lövészet előtt legalább idegeskedni ne kelljen. Kovács sarolta, az Alba Volán még junior korú, de már felnőtt vb-ezüstérmes, olimpiai kvótás kiválósága ennek jegyében jól vívott és úszott, nem volt gondja a továbbjutással csoportjából. Ugyanebből a huszonkét fős társaságból sikerült döntőbe jutnia Szabó Noéminek (Alba Öttusa SE).
 
A másik csoportban a volános Hada Noéminek és a fővárosi Réti Annánmak (aki egyéni induló, a csapatot a három fehérvári alkotja) jobban kellett küzdenie, de a befutónál őket is döntős helyen intették le.
 
Teljes lesz tehát a magyar kontingens szombaton - addig még pénteken a fiúkért is szoríthatunk a Köfém-csarnokban, a városi uszodában és a Volán-sporttelepen.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >