Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új főállatorvos a megyei állategészségügy élén
Új főállatorvos a megyei állategészségügy élén Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2012. június 20.

Image Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője dr. Sziebert Gergelyt nevezte ki a Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatósága élére. Elődje Dr. Gombos Zoltán a Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszerlánc-Felügyeleti főosztályát vezeti a jövőben.

 
Dr. Sziebert Gergely állatorvosi pályája kezdetén Mezőszilason teljesített hatósági szolgálatot. A klasszikus, falusi állatorvosi praxisban eltöltött 2 év után, az ország legfiatalabb kerületi főállatorvosaként lett a Gárdonyi Kerületi Hivatal vezetője.
 
A Gárdonyban eltöltött 7 év során, a kerület állatorvosainak szakmai irányítása és a kerületre háruló szakigazgatási teendők ellátása volt a feladata. Élelmiszer-biztonsági szempontból felügyelte a Velencei-tó körül lévő élelmiszer-vállalkozásokat, és ellátta az állattartó telepek járvány megelőzéssel kapcsolatos teendőit. Az Ő vezetése alatt sikerült megakadályozni a madárinfluenza járvány kialakulását a Velencei-tó körül.
 
Ezt követően, kerületi főállatorvosként végzett kiemelkedő munkájának eredményeként megyei igazgató-helyettes főállatorvossá léptették elő. Ebben a pozícióban az igazgató főállatorvos munkájának támogatása mellett, 3 éven át felelt megyénk élelmiszerbiztonságáért. Igazgatóként elődjei útján szeretne tovább haladni, fő feladatának tartja a fogyasztók biztonságos és jó minőségű élelmiszerrel való ellátásának felügyeletét.
 
Fontosnak tartja a szolgáltató típusú, ügyfélbarát hivatal fenntartását, melyhez mind a fogyasztók, mind az élelmiszer-vállalkozók bizalommal fordulhatnak .
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >