Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pozsgai Tamás és Tyler Metcalfe a Sapa Fehérvár AV19 kötelékében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 21.

Image A Sapa Fehérvár AV19 2012-2013-as kerete újabb két játékossal bővült, a klub menedzsmentje egy-egy évre érvényes megállapodást kötött Pozsgai Tamás hátvéddel és a balszélső Tyler Metcalfe-fal.

 
Elekes Szentágotai Blanka honlapunknak elmondta, hogy a 24 esztendős Pozsgai Tamás a dunaújvárosi Dab.Docler csapatától igazol Székesfehérvárra. Tavaly az osztrák Nationalligában a fiatal bekk 21 mérkőzésen játszott és összesen kilenc pontot gyűjtött, a MOL Ligában pedig huszonkét meccsen 14 pontot szerzett.
 
Az immár magyar állampolgár Tyler Metcalfe a kazah Arystan Temirtau csapatában játszott a 2011-2012-es szezonban, ötven mérkőzésen tizennégy gólt szerzett és harminchét pontot gyűjtött.
 
A huszonnyolc esztendős csatár egyetemi éveit követően megfordult Dunaújvárosban is, a MOL Liga 2010-2011-es szezonjában negyvenhat ponttal zárt huszonkilenc mérkőzés után.
 
A klub menedzsmentje jelenleg is tárgyalásokat folytat játékosokkal a még üres posztok betöltéséről. Sofron István ügye továbbra is nyitott, a menedzsment komoly külföldi kérés esetén hozzájárul a 2011-2012-es EBEL szezon gólkirályának eligazolásához.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >