Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Készpénz nélkül az EFOTT-on Nyomtatás E-mail
Írta: Szakály Szilvia   
2012. június 28.

Image Az EFOTT is csatlakozik a készpénznélküli fesztiválok táborához, azaz idén július 3. és 8. között kizárólag TakarékPont Fesztiválkártyával lehet fizetni a legnagyobb hallgatói rendezvényen, Velencén. Sőt a szervezők új pénznemet vezetnek be, s erre még nem volt példa a hazai fesztiválok történetében: 1 HUF 1 TP-vel, azaz TakarékPonttal lesz azonos értékű.

 
Az idei EFOTT nem csak abban lesz más, hogy minden eddiginél több külföldi zenész lép színpadra, vagy hogy a szokásosnál is több sportolási lehetőséget kínál, de történetében először most színházi előadásokkal is készülnek, valamint csatlakozik a fesztiválkártyát alkalmazó rendezvényekhez. Az 1976-óta vándorló, folyamatosan bővülő rendezvény úttörő vállalkozása, hogy az esemény idejére és helyszínére új pénznemet vezet be.
 
Ennek értelmében július 3. és 8. között minden szolgáltatást TakarékPontban számolnak, így a sört is TP-ben mérik Ft helyett. Az EFOTT és a legnagyobb hazai pénzintézeti hálózat, a TakarékPont együttműködésének köszönhetően több kedvezményt is élvezhetnek a leendő fesztiválozók, például kedvezményesen vásárolhatnak EFOTT hétvégi jegyet - ehhez egy napijegy áráért juthatnak hozzá, amely akár 5500 Ft megtakarítást is jelenthet számukra.
 
- A bankkártyaként működő TakarékPont Fesztiválkártyával sokkal gyorsabbá válik az EFOTT-on való fizetés. A kártyát már rögtön a fesztiválra történő belépéskor, a kasszánál is fel lehet tölteni, de további négy feltöltő ponton is átválthatjuk majd pénzünket TakarékPontokra, majd a fesztivál végén vissza - avatott a részletekbe Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. - Hisszük azt, hogy a fiatalokat a közösségi élmények kovácsolják össze. Ezért tartjuk fontosnak, hogy jelen legyünk ezeken az eseményeken, hiszen ez az a korcsoport, amely leginkább igényli a támogatást, hogy felelősségteljes felnőttek, gondos szülők és sikeres emberek váljanak belőlük - mondta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. ügyvezető igazgatója.
 
EFOTT - Csak szabadon.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >