Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A LIFE Egészségcentrum a Medicover fehérvári Egészség Pontja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 02.

Image Együttműködési megállapodást kötött a budapesti székhelyű Medicover Egészségközpont Zrt. és a fehérvári LIFE Egészségcentrum. A szerződés keretében létrejött Egészségpont szolgáltatási területe Fejér megyén kívül Várpalotára is kiterjed. Az együttműködő felek az eddigi széleskörű tapasztalatokra építve magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások nyújtását tűzték ki célul itt a Közép-Dunántúli Régióban is.

 
A Medicover a magán-egészségügy piacvezető vállalkozása Közép-Európában öt országban működik, hazai viszonylatban több mint 270 helyen biztosít egészségügyi szolgáltatásokat, és éves szinten mintegy 200 ezer orvosi vizsgálatot végez el.
 
A 60 ezer ügyféllel rendelkező cégcsoport dinamikusan növekszik, az elmúlt időszakban több megyeszékhelyen is létesített úgynevezett Medicover Egészség Pontokat.
 
Ezek között foglal el kiemelkedő helyet a székesfehérvári LIFE Egészségcentrum. A LIFE Egészségcentrum a régióban egyedülállóan sokszínű és széles körű egészségügyi szolgáltatásaival, számos magán szakrendelésével egy helyszínen várja pácienseit.
 
A LIFE Egészségcentrumban megjelenő szakszerű, betegközpontú ellátásra, a jelenlegi szakellátásból – az állami és a magán szférában egyaránt - hiányzó egészségügyi szolgáltatásokra nagy szüksége van a városnak és a térségben élőknek.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >