Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Dögösebb, pörgősebb, izzasztóbb, mint valaha!
Dögösebb, pörgősebb, izzasztóbb, mint valaha! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 09.

Image Az idei felsőoktatási szépségverseny pörgősebbre sikeredett, mint az elmúlt hat évben. Idén is több száz jelentkező közül választotta ki a szakmai zsűri azt a 11 lányt és 11 fiút, aki bejutott az idei döntőbe.

 

A hetedik alkalommal megrendezésre került esemény persze nem indult zökkenő – és esőmentesen, a döntőt ugyanis pénteken az első 20 perc után elmosta az eső. Így szombat este 19 órától imádkoztak a szervezők, a vendégek és persze a versenyzők, hogy megússzák eső nélkül, szárazon. Sikerrel. A helyszín ezúttal a városligeti Tópartra esett, amely jó választásnak bizonyult, a Vajda-Hunyad vár, a tó és a lemenő nap igencsak romantikus hangulatot kölcsönzött a finálé estéjének, amelytől szinte egy Disney filmben érezhettük magunkat!

A hét órás kezdést Sári Évi fellépése fémjelezte, aki egy Whitney Houston „One moment in time” dallal alapozta meg a romantikus miliőt, miközben a 11 lány és 11 fiú szép sorjában megmutatta magát a színpadon. Évi dala után aztán a Főiskolák szépe házigazdája; Ujvári Zoltán Szilveszter, azaz Zola lépett a színpadra, köszöntve Évit és a közönséget, majd maga mellé hívta az est háziasszonyát; Debreczeni Zitát. A főként szakmai – egyben támogatói – zsűri bemutatása után Zola a lányok első, LIFE.hu „Ez Zsír” körével elindította a döntőt.

Akkor már egyértelmű volt, hogy az idei döntős genetikai állomány valóban magas kvalitással bír és hogy nem csak a hőség izzasztja majd a zsűrit! A lányok Szabó Tomi letisztult, professzionális koreográfiájának köszönhetően szépen mozogtak és próbálták tartani az alakzatot és az alakjukat! Persze erre utóbbira volt is idejük, hiszen a döntősök heteket készültek, többek között három napot a Griff Hotelben.

Az első körnél megtudhattuk, hogy ki hány éves, honnan jött és mit tanul. A folytatás a Magenta és Ballance ruháké volt, amelyben a lányok csinosan, a fiúk pedig elegánsan magabiztosan pózoltak. Az eddigi évektől eltérően a vonulások között, sőt azokkal összefonódva jöttek a színpadra Szabó Tomi táncosai az Appril Project, akik egy pillanatra sem hagyták, hogy lankadjon a figyelmünk. Gyorsan el is érkeztünk az utolsó fordulóig, amikor mindenki hozhatta a formáját, a 11 döntős lány Origami bikiniben tündökölt, a 11 döntős fiú pedig Skiny boxerben. Volt olyan srác, aki 4 napja nem evett, nem ivott és lehetne Dolph Lundgren dublre is!

A lányok idei döntőseinél inkább a természetes formák és romantikus kisugárzás volt a jellemző. A srácok mezőnye egyértelműen az izmokról szólt, de szerencsére itt is akadt jó kombó, ahol a jóképűség nem a sor végén kullogott. Sári Évi második produkcióját az 5-5 legjobb kiválasztása, majd a különdíjak átadása követett. A VEET Molnár Dalma tipegőit így egy igen komoly ajándékcsomaggal díjazta. A LIFE.hu „EZ ZSÍR”, mint kiemelt támogató több mint 200.00 forint összértékű közönségdíjjal kedveskedett Czene Viviennek és Tóth Ákosnak.

A Book Pictures Fotóstúdió Bencsik Adriennt és Daróczi Balázst díjazta. A különdíjak átadása után rögtön jöhettek a nagy izgalmak, Zita és Zola kihirdették a 3-3 dobogóst! A harmadik helyezett, a sokadjára visszatérő Daróczi Balázs, a második - szintén ismerős és örökké mosolygós - Harci Lajos lett, a Mr College 2012 címet pedig – Sári Évi kedvencének - Takács Gábornak ítélték oda, aki sok más nagy értékű nyeremény mellett Volvo V40 osztrák kalandtúrában részesült a VOLVO Galéria jóvoltából, illetve a Syam Silver felajánlásával egy 100.000 forint értékű óra ajándékcsomag tulajdonosa lett.

A szépségek között a harmadik legszebbnek, egyben második udvarhölgynek természetes szépségű Molnár Andreát választották, a második helyre a „fitnessbaba” Tikos Kittyt tartották méltónak és – a már lábát díjazott –babaarcú, megrajzolt testű Molnár Dalmát választották a legszebbnek, a főiskolák 2012-es szépségének, aki a fent említettek mellettmég gazdagodott egy nagy értékű Magenta ajándékcsomaggal is.

A tavalyi királyi páros Béres Evelin és Rőder Gergő pedig átadta a koronát és a trónt. A 2012-es Főiskolák szép és Mr. College döntője pörgősre, hangulatosra, romantikusra, izmosra és természetesre sikeredett. A 19 éves leendő matematikus Molnár Dalma és a 22 éves műszaki menedzsernek tanuló Takács Gábor pedig 1 évig ülhetnek büszkén a Főiskolák Szépe & Mr.College trónján.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >