Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Sofron István: Életem legkeményebb száraz edzésén vagyok túl
Sofron István: Életem legkeményebb száraz edzésén vagyok túl Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. július 24.

Image Iszonyatosan kemény edzéseken van túl csapatunk támadója, Sofron István, aki a napokban a KHL-újonc Lev Praha csapatánál járt próbajátékon. Sofi alapos orvosi vizsgálaton, s kőkemény kosárlabdaedzésen egyaránt átesett…

 
A prágai kaland azzal kezdődött, hogy a Lev Praha próbajátékra hívta az EBEL legutóbbi gólkirályát, Sofron Istvánt, s mellette bekapcsolódott a gárda felkészülésébe az a Peter Jansky is, aki ugyan legutóbba a Sparta Praha játákosa volt, ám kölcsönben a Pardubicében (is) játszott.
 
Mindezt korábban a szlovák hokej.sk adta hírül, hozzátéve, hogy a Lev kerete jelenleg 22 fős, amelyben 13 csatár is található, köztük 9 NHL-múltat, 4 pedig vb-aranyat mutathat fel… Ennek ellenére Sofron István akár a KHL újoncánál is kiköthet, döntés természetesen később születik majd a gólerős csatár leigazolásáról.
 
Az elmúlt napok eseményeiről annyi mondható el, hogy Sofi kedden alapos orvosi vizsgálaton vett részt, szerdán pedig kőkemény szárazedzésen, ami konditermi felkészülést, kosárlabda-mérkőzést is magában foglalt…
 
- Életem legkeményebb száraz edzésén vagyok túl – jegyezte meg csatárunk a sportnapilapnak.- Az első nap után nem erre számítottam, bár előre szóltak, hogy lesznek keményebb és könnyebb napok is. Remélem, nem ez volt a kímélő verzió... Már csak ebből is érzem, hogy sokkal magasabb szintre kerültem. Az egyórás konditermi munka után hármas csapatokban játszottunk egész pályán kétperces kosármeccseket. A vesztesekre további fekvőtámaszok, felülések vártak. Nem ment rosszul a játék, de a csehek jobbak voltak. Míg mi focizunk a meccsek előtt, ők általában így melegítenek be.
 
(Sofron Istvánnal rövidesen hosszabb interjút olvashatnak honlapunkon.)
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >