Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Fehérvári diákok idén is pályázhatnak pécsi kollégiumi férőhelyekre Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. július 30.

Image Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2012. augusztus 10. napján 13.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.

 
Az Önkormányzat évek óta segíti a Pécsett tanuló fehérvári diákokat. Idén három fő elhelyezésére biztosít kollégiumi férőhelyet a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban.
 
A férőhelyekre azok a székesfehérvári lakóhellyel rendelkező, Pécsen, nappali tagozaton tanuló hallgatók jelentkezhetnek, akiknek kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
 
A pályázati adatlap átvehető a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán, vagy letölthető a www.szekesfehervar.hu honlapról.
 
A pályázatot 2012. augusztus 10. napján 13.00 óráig kell eljuttatni postai úton a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Irodájára (Székesfehérvár, Városház tér 1.) vagy személyesen Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatára (Székesfehérvár, Kossuth u. 1.).
 
A pályázattal kapcsolatosan információt Papp Bálint ügyintéző nyújt a (22) 537-263-as telefonszámon.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >