Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Megkezdődött a felkészülés a 2012/2013-as szezonra
Megkezdődött a felkészülés a 2012/2013-as szezonra Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. augusztus 01.

Image Vasárnap elkészült a jég az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, hétfőn pedig birtokba is vették azt a játékosok. Kezdetét vette a kemény munka mind a jégen, mind a konditeremben, ami egy újabb sikeres szezon alapja lehet.

 
Az első napokban felmérésekkel kezdünk, szeretnénk pontosan tudni, hogy ki milyen állapotban tért vissza a nyári szabadságból - kezdte Énekes Lajos, csapatunk másodedzője. Emellett könnyed jégedzések lesznek, hogy szokjuk a közeget és gyakori vendégek leszünk a konditeremben is. Szerdán már itt lesz vezetőedzőnk, Kevin Primeau és átveszi a munka irányítását. A magyar játékosaink kivétel nélkül megérkeztek, a légiósok közül Durco már velünk edz, de a hét végéig - Johansson kivételével - mindenki munkába áll.
 
Lehet-e már tudni, hogy az idei csapat mire lehet jó az EBEL 2012/2013-as szezonjában?
 
Nagyon az elején vagyunk, még sok mindent nem lehet mondani az erőviszonyokról. Van kérdőjel bőven, hiszen az öt legponterősebb játékosunk közül hárman (Sofron, Ryan és Palkovics - a szerk.) is távoztak. A pótlásuk nem lesz egyszerű, de meg kell oldanunk. Több régi játékosunk előtt adott a lehetőség, hogy még többet tegyenek a közösbe és az érkező légiósainkat is azért szerződtettük, hogy ezeket a kieső pontokat pótolni tudjuk.
 
A szurkolókat leginkább Kyle Bailey és Frank Banham foglalkoztatja. Mit várhatunk tőlük?
 
Bailey eddigi életútját és statisztikáját jól ismerjük, természetesen kérdés, hogy mit tud ebből hozni egy új ligában, egy új közegben. A híre kiváló, a remények vele kapcsolatban hasonlóak, mint Ryan esetében voltak annak idején. Banhamnél kicsit más a helyzet, hiszen évek óta a szemünk előtt az EBEL-ben szerepel. Ő egy ponterős, kiváló képességű játékos, aki ellenfélként sokszor megkeserítette az életünket. Remélem, hogy ezeket most visszakapjuk tőle és ezentúl minket segít majd a pontjaival.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >