Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Felkészülés a felkészülésre Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. augusztus 06.

Image Kiadták a hőségriadót - nincs ilyenkor jobb, mint napi három órát edzeni... De nincs mese, a csapat fiataljai elkezdték a "ráhangolódást" az augusztus 13-án induló felkészülésre.

 
Délelőtt egy óra futás, utána konditerem, majd délután dobóedzés a csarnokban - napi három-négy, nem éppen pihentető órát töltenek a játékosok a fizikai felkészüléssel. Hivatalosan a közös munka augusztus 13-án indul, de a keret magyar játékosai már most elkezdték az előszezont.
 
"Ez még csak amolyan felvezetés, de gyilkos így is" - mondja Juhos Levente, akiről, mint többiekről, patakokban folyik a víz, amikor kilép konditeremből délelőtt tizenegy óra után.
 
Eddigre a súlyzós, erőfejlesztő és kondicionáló gyakorlatokon kívül már a Bregyó-közben letudott futás penzumon is túlvannak a fiúk. Juhos, Supola, Medve, Lekli, Somogyfoki, Keller Vidor ha nem is nevetgélve, de azért nem is letörve vonulnak az öltözőbe a délelőtti műszak után - a pihenésnek immár vége, arra nagyjából egy hónap jutott.
 
"Kellett és jó volt a szünet, ez meg most nehéz, de szükséges. Átalakul a magyar mag a csapatnál, hangadó emberek távoztak, az újak szerencsére szintén jó fejek, úgyhogy nem lesz gond a hangulattal" - mondja Juhos.
 
Az erőnléti alapozás és egyéni képzés tehát elkezdődött, biztos, hogy a most nekilóduló fiatalok megfelelő állapotba kerülnek a Braniszlav Dzunics irányította munkával.
 
A szakmai stáb és a menedzsment pedig dolgozik rajta, hogy a keret további minőségi játékosokkal kiegészülve alkalmas legyen a kitűzött tervek elérésére.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >