Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Vegyes vezetőedzői tapasztalatok Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. augusztus 08.

Image Az ÉTV-Érdi VSE ellen játszott felkészülési mérkőzést a Fehérvár KC, és a két felforgatott összeállításban pályára lépő csapat meccsét a hazaiak nyerték 30-27-re. A fehérváriak vezetőedzője, Pål Oldrup Jensen a vereség ellenére újra számos pozitív tapasztalatot szerzett, de értékelésében azokat a játékelemeket is megemlítette, melyekkel ezúttal nem volt elégedett.

 
„Az Érd elleni mérkőzésről általánosságban az a benyomásom, hogy kifejezetten változatosan játszottunk. Rendben volt a felállt játékban a védelmünk, de az első félidőben nem volt megfelelő a visszarendeződésünk. A kapusaink mindkét félidőben jól teljesítettek. A mérkőzés jelentős részében jól játszottuk a támadásainkat és a lerohanásainkat, de csak a támadásbefejezésig.
 
A lövéseink nem voltak elég jók, és túl sok helyzetet hagytunk ki különösen egy az egyben a kapussal szemben. Azt terveztem, hogy ezúttal többet fogom használni a fiatalabb játékosokat, de nem döntöttem el előre, hogy mennyi játékidőt szánok majd nekik. Úgy gondolom, mindannyian megmutatták, hogy szorgalmasan dolgoznak, és sokat fejlődtek. A játékuk pozitív tapasztalatként szolgált számomra.
 
Mindent egybevetve úgy lehet összegezni a mérkőzést, hogy a feladataink közül többet is jól megoldottunk, de a meccs újra megmutatta, hogy mely területeken van még tennivalónk.“
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >