Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Johansson kivételével mindenki jégre lép!
Johansson kivételével mindenki jégre lép! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. augusztus 10.

Image A Miskolc mellett természetesen a Sapa Fehérvár AV 19 is készül a ma esti összecsapásra. A jégkorongra kiéhezett drukkereknek érdemes kilátogatniuk az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba, hiszen alighanem a Volán 25 korongosát is láthatják majd játszani.

 

- Johansson csütörtökön érkezett meg, az ő játéka kérdéses, de a többi 25 játékosunk minden bizonnyal jégre lép pénteken, a szezonnyitó meccsen – árulta el a jégkorong.blog.hu szakportálnak másodedzőnk, Énekes Lajos. - Mindkét kapusunknak lehetőséget adunk. Sorokról még nem érdemes beszélni. Kipróbáljuk a korábbi felállásokat, de újakat is tesztelünk. Beillesztjük az új játékosokat a csapatba, kialakítjuk a csapat vázát, ez a feladat ezeken a meccseken, de ez nem egy lépésben fog megtörténni. A felkészülési meccseken nem az eredmény a lényeg, hiszen közben folyamatosan dolgozunk, pénteken is lesz egy jeges és egy konditermi edzésünk a mérkőzés előtt. Az ideális összeállítás megtalálására koncentrálunk.

 

Mindez azt jelenti, hogy lelkes drukkereink a jégen láthatják a Pozsgai Tamás, Frank Banham, Kyle Bailey és Tyler Metcalfe alkotta kvartettet, csapatunk új igazolásait.
És a Miskolc elleni mérkőzéssel kezdetét veszi a meccsdömping – az újabb összecsapásra mindössze jövő keddig kell várni, amikor EBEL-csapatunk a junior EBEL-re készülő együttessel játszik felkészülési mérkőzést.
 
A felkészülési mérkőzések programja:
augusztus 10., 19.00, Fehérvár–Miskolc (Székesfehérvár)
augusztus 11., 16.30, Fehérvár U20–Patriot Budapest (Székesfehérvár)
augusztus 14. Fehérvár–Fehérvár U20 (Székesfehérvár)
augusztus 22. MsHK Zilina (SVK-1.)–Fehérvár (Pöstyén)
augusztus 24., 18.00, SHK Piestany (SVK-1.)–Fehérvár (Pöstyén)
augusztus 30., 17.00, HK36 Skalica–Fehérvár (Szakolca)
szeptember 1–2. Ifj. Ocskay Gábor-emléktorna (Székesfehérvár). Résztvevők: Fehérvár, EHC Red Bull München (GER-1.), HC Vítkovice Steel (CZE-1.), Olimpija Ljubljana (EBEL)

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >