Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Csütörtökön újabb Fejér Termék akció Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2012. augusztus 16.

Vargha Tamás és Varga Gábor országgyűlési képviselők kezdeményezésére, Dr. Horváth Miklósné, Víziváros önkormányzati képviselőjének támogatásával tíz mázsa befőzési paradicsomot ajánlanak rendkívül kedvező, 50 forintos kilónkénti áron a fehérvári háziasszonyok figyelmébe.

 
Varga Gábor országgyűlési képviselő, Cece polgármestere és Vargha Tamás országgyűlési képviselő, a Fejér Termék Program elindítója annak az újabb akciónak a kezdeményezője, amelynek eredményeképpen 10 mázsa paradicsom kapható akciósan csütörtökön, a Vízivárosban Székesfehérváron.
 
Varga Gábor ezúttal a Start Közmunkaprogram keretében náluk, Cecén termesztett paradicsomból ajánlott fel jelentős mennyiséget képviselőtársának, Vargha Tamásnak, hogy a korábbi sikeres tökosztáshoz hasonlóan ismét találja meg a módját annak, hogy a fehérváriak otthonaiba kerüljön a napérlelte zöldség.
 
Az országgyűlési képviselők ezzel a kezdeményezéssel is a Közmunka és a Fejér Termék Programot szeretnék népszerűsíteni. A tíz mázsa befőzési paradicsomot 2012. augusztus 16-án, csütörtökön 13.30 órától a Gáz utca és a Sarló utca sarkán található parkolóban árulják majd.
 
A helyszínen a Start Közmunkaprogram résztvevői segédkeznek majd.
 
 
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >