Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Centerben is jók leszünk: Keller Ákos marad!
Centerben is jók leszünk: Keller Ákos marad! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. augusztus 21.

Image Amerikai próbajátékon járt, volt itthonról is olyan ajánlata rivális klubtól, aminek nem mindenki tudott ellenállni - mégis marad Fehérváron Keller Ákos.

 
A nyár nagy kérdése volt, hogy a magyar válogatott centere, Keller Ákos hol folytatja pályafutását. Az Alba Fehérvár vezetősége korábban abban maradt a fiatal kosarassal, hogy bármikor újra asztalahoz ülhetnek tárgyalni - ez meg is történt, és immár a felek szóban mindenben megállapodtak, és kezet adtak rá, hogy a saját nevelésű játékosunk marad Székesfehérváron.
 
Fontos tudni, hogy Ákosnak valóban nagyszerű lehetőségei adódtak ezekben a hónapokban, hiszen a Phoenix Suns edzőtáborában is megfordult, és az sem titok, hogy még a bajnoki rájátszás alatt a bajnokcsapat is ajánlatot tett neki... Centerünk azonban akkor - szerződéssel rendelkező sportemberhez méltón - nemet mondott, ezzel is és mostani döntésével is bizonyosságot tett a város és a klub iránti lojalistásáról.
 
Őszintén hisszük, hogy Keller Ákos fejlődése szempontjából a legjobb döntést hozta, hiszen egy jó bajnoki szezont produkálhat az Albával, és további rutint szerezve jövőre akár ismét célba veheti az NBA-t is.
 
Mivel maradásával alighanem végleges a csapat magyar állománya, valószínűsíthető, hogy hamarosan már külföldi játékos érkezik próbajátékra az Alba Fehérvárhoz.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >